Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Νέα, δυσάρεστη ανακοίνωση από τα Jumbo - Ξεκρέμαστοι οι πελάτες των καταστημάτων

Ανέβηκε στο site τους πριν από λίγη ώρα

Νέα, δυσάρεστη ανακοίνωση από τα Jumbo - Ξεκρέμαστοι οι πελάτες των καταστημάτων
Ενημέρωση 08.12.2020 11:00
Από Youweekly Team

Εδώ και μέρες τα Jumbo βρίσκονται σε πολύ πιεστική και δυσάρεστη θέση με τον όγκο παραγγελιών να είναι μεγάλος! Αφού πρώτα έκαναν αυτή την εδώ την ανακοίνωση, λίγες ώρες μετά προχώρησαν σε μια καινούργια που άφησε τους πελάτες της, όσους δηλαδή δεν πρόλαβαν να κάνουν τις αγορές τους, "ξεκρέμαστους".

Αυτή είναι η νέα - δυσάρεστη ανακοίνωση των καταστημάτων Jumbo

Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Θα θέλαμε, επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα φυσικά καταστήματα Jumbo στην Ελλάδα θα παραμείνουν προσωρινά κλειστά. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Η ενέργεια "Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ" πραγματοποιείται κανονικά.

Jumbo νέα ανακοίνωση κλειστά μαγαζιά

"Αιμορραγούν" τα Jumbo - Έκκληση για βοήθεια από την εταιρεία του Βακάκη

Μεγάλο κομμάτι της ανάπτυξης της εταιρίας οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό, που αποτελεί και τη ραχοκοκαλιά της. Πιστεύουμε στη δημιουργία ευκαιριών, στην αξιοποίηση ταλέντων, στην ανάπτυξη και στην προσωπική εξέλιξη. Προσανατολίζουμε την αναζήτηση προσωπικού σε άτομα με όρεξη για δουλειά και πρωτοποριακές ιδέες. Οι νέοι άνθρωποι χωρίς προϋπηρεσία μπορούν να ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους σε κάποιο από τα καταστήματά μας και, μέσα από ένα σύστημα εκπαίδευσης και εξέλιξης, να αναρριχηθούν σε κάποια από τις πολλές θέσεις που έχει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία. Βασική μας αρχή είναι η διασφάλιση ενός αξιοκρατικού περιβάλλοντος εργασίας και αντικειμενικότητας. Μέσα από σκληρή δουλειά, ακολουθώντας το δρόμο προς την ηγεσία, οι άνθρωποί μας, αναλαμβάνουν ευθύνες, αναπτύσσουν πρωτοβουλίες και παίρνουν αποφάσεις, έτσι ώστε να ανακαλύπτουν και να αξιοποιούν καθημερινά τις δυνατότητές τους.

Κατά την 30η Ιουνίου 2018 ο Όμιλος απασχολούσε 6.378 άτομα, εκ των οποίων 5.607 μόνιμο προσωπικό και 771 έκτακτο προσωπικό.

Αν επιθυμείς να εργασθείς σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο με άριστες συνθήκες εργασίας, δυνατότητες εξέλιξης και προοπτικές καριέρας, στείλε μας το βιογραφικό σου σημείωμα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν.

Δείτε τις θέσεις εργασίας εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κίνηση "σεισμός" από τα Jumbo μια ημέρα πριν ανοίξουν τα εποχικά καταστήματα της αγοράς

Νέο έκτακτο ανακοινωθέν από τα Jumbo - Άσχημες εξελίξεις για την επιχείρηση του Απόστολου Βακάκη

TAGS
Share