Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας

Δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας

Δύσκολες ώρες για μια πασίγνωστη παρουσιάστρια καθώς αποχαιρέτησε για τελευταία φορά την μητέρα της, σύμφωνα με το αμερικανικό People.

Αναφερόμαστε στη Shirley Williams, η οποία είναι μητέρα της Wendy Williams και παρουσιάζει από το 2008 το «The Wendy Williams Show», ένα δικό της show στην αμερικανική τηλεόραση.

Η Wendy Williams έκανε γνωστή την θλιβερή είδηση κατά την διάρκεια της εκπομπής της, αναφέροντας πως η μητέρα της πέθανε πριν από λίγες εβδομάδες «όμορφα και ειρηνικά ενώ περιβάλλεται από αγάπη».

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά για την απώλεια της μητέρας της: «Ξέρεις πώς χάνεις το ίχνος της ημέρας και του χρόνου; Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι πέντε από εμάς, η μαμά μου, ο μπαμπάς, τα αδέλφια μου, οι πέντε από εμάς – θα είναι πάντα εδώ». Θρήνος επικρατεί και με τον θάνατο του Ζαν Λουί Σερβάν-Σρεμπέρ!

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας

Σοκ! Αυτοκτόνησε γνωστή παρουσιάστρια!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία η είδηση πως γνωστή παρουσιάστρια αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 40 ετών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο να πάρει μια τέτοια απόφαση και να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σοκ έχει προκαλέσει στον παγκόσμιο χώρο της showbiz η είδηση της αυτοκτονίας πασίγνωστης 40χρονης παρουσιάστριας.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του Love Island, Καρολίν Φλακ. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η γνωστή παρουσιάστρια φέρετε να έχει αυτοκτονήσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.Δείτε και 20 διάσημοι Έλληνες που αυτοκτόνησαν! Οι τραγικές ιστορίες τους και το εφιαλτικό φινάλε!

Η Καρολίν Φλακ είχε επιστρέψει στο Λονδίνο πριν λίγες μέρες και μετά τις κατηγορίες για την κακοποίηση του φίλου της .

παρουσιάστρια αυτοκτονία

athensmagazine.gr

Θρήνος - Πέθανε ο Μέριλαντ Πωλ Σαρμπάνης

Πέθανε, σε ηλικία 87 ετών, ο πρώην γερουσιαστής του Μέριλαντ Πωλ Σαρμπάνης, ο οποίος υπερασπίστηκε με επιμονή τα θέματα του Ελληνισμού για 30 χρόνια στην αμερικανική Γερουσία.

Την είδηση του θανάτου του την ανακοίνωσε ο γιός του και βουλευτής του Μέριλαντ Τζον Σαρμπάνης, λέγοντας: «ο πατέρας μου, ο γερουσιαστής Πωλ Σαρμπάνης, πέθανε ειρηνικά σήμερα το απόγευμα στη Βαλτιμόρη».

Ο Πωλ Σαρμπάνης υπερασπίστηκε με επιμονή τα θέματα του ελληνισμού για 30 χρόνια στην αμερικανική Γερουσία. Είχε υπηρετήσει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, όντας μάλιστα ένας από τους πρωτεργάτες για την επιβολή του αμερικανικού εμπάργκο όπλων μετά την εισβολή στην Κύπρο.

Ανάρτηση για τον θάνατο του Πωλ Σαρμπάνη έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος:

Πέθανε ο Μέριλαντ Πωλ Σαρμπάνης

Πηγή: protothema.gr