Έβαλε τέλος στη ζωή της η μητέρα της Daisy Coleman η οποία επίσης αυτοκτόνησε πριν 4 μήνες

Τραγωδία στις ΗΠΑ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έβαλε τέλος στη ζωή της η μητέρα της Daisy Coleman η οποία επίσης αυτοκτόνησε πριν 4 μήνες

Σοκ προκαλεί ο επίλογος μιας οικογενειακής τραγωδίας που γράφτηκε στις ΗΠΑ. Η μητέρα της Daisy Coleman που γνωρίσαμε μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix «Audrie & Daisy» αυτοκτόνησε τέσσερις μήνες μετά την κόρη της, η οποία επίσης αφαίρεσε τη ζωή της.

Ο βιασμός, το ντοκιμαντέρ, η αυτοκτονία

Στο ντοκιμαντέρ παρακολουθήσαμε την καθηλωτική ιστορία της Daisy, η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά μαζί με μία άλλη έφηβη από αγόρια που θεωρούσαν φίλους τους. Στο ντοκιμαντέρ διηγήθηκε πώς στα 14 χρόνια της, τη βίασε σε πάρτι ο αθλητής Matthew Barnett την ώρα που ένας φίλος του βιντεοσκοπούσε την επίθεση. Τα κορίτσια διασύρθηκαν στο διαδίκτυο, ενώ όπως έκανε γνωστό αργότερα η μητέρα της, η Daisy έμαθε ότι πλέον δεν θα μπορούσε να κάνει παιδιά.

Η τραγωδία για την οικογένεια ξεκίνησε όταν η 28χρονη κοπέλα αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο με το αγόρι της. Η αυτοκτονία σημειώθηκε λίγα χρόνια μετά το ντοκιμαντέρ και ενώ ο Matthew Barnett, γιος Ρεπουμπλικανού πολιτικού, είχε αρνηθεί τα πάντα για τον βιασμό και βρέθηκε μόλις 4 μήνες στη φυλακή.

Το σπαρακτικό μήνυμα την μητέρας λίγο πριν την αυτοκτονία της

Η μητέρα της Daisy, 58χρονη Melinda Coleman, μετά την αυτοκτονία του παιδιού της είχε δημοσιεύσει το ακόλουθο μήνυμα: «Η κόρη μου Catherine Daisy Coleman αυτοκτόνησε απόψε. Αν είδατε τρελά μηνύματα και δημοσιεύσεις μου, ήταν επειδή ήμουνα απελπισμένη και κάλεσα την αστυνομία να την ελέγξει. Ήταν η καλύτερη μου φίλη και μία καταπληκτική κόρη.

Ίσως να πίστεψε ότι θα μπορούσε να το κάνει σαν να μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτήν. Δεν μπορώ. Μακάρι να μπορούσα να είχα πάρει τον πόνο από αυτήν! Ποτέ δεν ανέκαμψε από αυτό που της έκαναν εκείνα τα αγόρια και δεν είναι δίκαιο. Το κοριτσάκι μου έχει φύγει».

Κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη της τραγωδίας, όταν την περασμένη Κυριακή η γυναίκα αυτοκτόνησε ακολουθώντας την κόρη της. Από τη στιγμή που πέθανε η Daisy η μητέρα της δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στο διαδίκτυο φωτογραφίες της κόρης της και μηνύματα αγάπης. Λίγες ώρες πριν τη δική της αυτοκτονία, ανέβασε το παρακάτω μήνυμα:

«Δεν υπάρχουν αρκετά σ ‘ αγαπώ που θα μπορούσα να πω όταν κρατούσα το κρύο, σπασμένο, νεκρό σώμα σου. Σε κράτησα σαν μωρό έτσι κι αλλιώς, μωρό μου. Το μωρό που κράτησα όταν πρωτοήρθες στον κόσμο. Ήταν πάντα η μεγαλύτερη τιμή και χαρά, να είμαι η μητέρα σου και η καλύτερή σου φίλη. Μαμά αρκούδα!». Μάλιστα η γυναίκα πάλευε χρόνια με την κατάθλιψη αφού πριν την αυτοκτονία της κόρης της, είχε χάσει τον άντρα της αλλά κι έναν από τους γιους της σε διαδοχικά τροχαία δυστυχήματα.

Επιπλέον, όπως αναφέρουν φίλοι της οικογένειας, η κοινότητα ποτέ δεν τους υποστήριξε και πάντα κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Daisy είχε πει ψέματα για τον βιασμό της. Φρίκη επικρατεί και στην Καλιφόρνια με τον μαθητή που αυτοκτόνησε την ώρα του μαθήματος!

Πηγή: iefimerida.gr

Θρήνος - Αυτοκτόνησε η Μπεθ Πάλμερ στα 17 της

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως η τραγουδίστρια Μπεθ Πάλμερ αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της και έτσι αυτοκτόνησε στα 17 της, λόγω της καραντίνας και της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό.

Συντετριμμένη είναι η οικογένειας της 17χρονης ανερχόμενης τραγουδίστριας Μπεθ Πάλμερ, που έβαλε τέλος στη ζωή της επειδή ένιωθε ότι «τρεις μήνες καραντίνας έμοιαζαν με 300 χρόνια».

Η 17χρονη από το Σέιλ της Βρετανίας, σπούδαζε φωνητική και ήταν ανερχόμενο ταλέντο αλλά σύμφωνα με την οικογένειά της, είχε πειστεί ότι η προσωρινή παύση της καθημερινότητας λόγω κορωνοϊού δεν θα τελείωνε ποτέ, ενώ τέλος στη ζωή της έβαλε και μία πρώην playmate.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Μπεθ Πάλμερ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, μόλις λίγες ημέρες αφότου η Βρετανία επέβαλε γενικευμένο «λουκέτο» για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η οικογένεια της Μπεθ λέει ότι δεν είχε καταλάβει ότι είχε θέματα ψυχικής υγείας, παρά μόνο τους είχε πει ότι στεναχωριόταν επειδή δεν μπορούσε να δει τους φίλους της και να πάει στο κολέγιο. Αποφάσισαν να μιλήσουν για το προσωπικό τους δράμα για να προειδοποιήσουν άλλους γονείς ότι μπορεί αυτές οι μέρες να είναι πιο δύσκολες από όσο φαντάζονται για τα παιδιά τους.

«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η καραντίνα έπαιξε σημαντικό ρόλο στον θάνατο της Μπεθ. Δεν μπορούσε να τελειώσει το κολέγιο, δεν μπορούσε να δει τους φίλους της και να βγει έξω. Ένιωθε ότι η 3μηνη καραντίνα ήταν για έκεινη 300 χρόνια» λέει ο μπαμπάς της.

Μπεθ Πάλμερ αυτοκτονία

Πηγή: athensmagazine.gr