Σας αφορά όλους: Η προ ολίγων ωρών ανακοίνωση της ΔΕΗ

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σας αφορά όλους: Η προ ολίγων ωρών ανακοίνωση της ΔΕΗ

Πριν από λίγες ώρες η ΔΕΗ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και σίγουρα σας αφορά!

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της από 14.10.2020 σχετικής ανακοίνωσης υπέγραψε στις 2.12.2020, νέα εικοσαετούς διάρκειας δανειακή σύμβαση ύψους 100 εκατ. ευρώ, από συνολική εγκεκριμένη γραμμή χρηματοδότησης ύψους 330 εκατ. ευρώ, με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), για την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του Δικτύου Διανομής της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδος.

Ο Όμιλος ΔΕΗ διατηρεί μακρόχρονη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η οποία αποτελεί στρατηγικό χρηματοδοτικό εταίρο, υποστηρίζοντας το επενδυτικό πρόγραμμα του Ομίλου σε έργα μεγάλης σημασίας για την οικονομία, τους Έλληνες καταναλωτές, την ασφάλεια εφοδιασμού της Χώρας και το περιβάλλον.

Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2020

Επίσης, αν είστε καλός πελάτης και πληρώνεται στην ώρα σας η ΔΕΗ σας δίνει μπόνους! Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

Έκτακτο παράρτημα από τη ΔΕΗ

Πριν από μερικές μέρες, η ΔΕΗ εξέδωσε ένα νέο έκτακτο παράρτημα το οποίο αφορά τις νέες θέσεις εργασίας που προκύπτουν, μετά τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι οχτώ (28) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΘΗΣ Ρόδου, που εδρεύει στην Ρόδου του δημου Ρόδο, Νομού Δωδεκάνησου.

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων από 21.11.2020 έως 30.11.2020

Επιπλέον, η ΔΕΗ προχωρά στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι εφτά (27) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Ρόδου, που εδρεύει στην Ρόδο. Νομού Δωδεκανήσου.

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων από 21.11.2020 έως 30.11.2020.

Πηγή: protothema.gr

TAGS