Σοκ στη Πάτρα: Νεκρή μια γυναίκα που έπεσε από τον 5ο όροφο

Ακαριαίος ο θάνατος της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκ στη Πάτρα: Νεκρή μια γυναίκα που έπεσε από τον 5ο όροφο

Σοκ έχει προκαλέσει στη Πάτρα ο θάνατος μια γυναίκας που έπεσε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας της στο κάτω μέρος της πλατείας Νόρμαν στο ύψος της Μουρούζη.

Το τραγικό αυτό συμβάν διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η γυναίκα ήταν 60 ετών, ενώ ο θάνατός της επήλθε ακαριαία.

Επιτόπου έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε το θάνατό της ενώ θρίλερ επικράτησε και στο Αιγαίο με τον θάνατο ενός παιδιού και την εξαφάνιση 6 αγνοούμενων από ναυάγιο.

Τραγωδία στο Αγρίνιο - Νεκρός 39χρονος

Σοβαρό τροχαίο με εκτροπή αυτοκινήτου και εγκλωβισμό του οδηγού έλαβε χώρα λίγο μετά τις 12:15 το μεσημέρι στην Παραβόλα Αγρινίου, λίγο πριν τη διασταύρωση για Προυσό.

Νεκρός είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 39χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Στην Παραβόλα έσπευσε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 39χρονου οδηγού όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο βρίσκονται επίσης αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την καταγραφή του συμβάντος.

Σοκ - Πτώμα γυναίκας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης σε υπόγειο διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν στην Αστυνομία έντονη δυσοσμία. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος αντίκρισαν τη σορό της άτυχης γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.

Η ένοικος του διαμερίσματος είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Κυριακή. Η ύπαρξη ιχνών αίματος στο δάπεδο της οικίας καθώς και κάποια πεσμένα έπιπλα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Θρίλερ επικρατεί και στην Καλαμάτα μετά από τον πυροβολισμό 18χρονου.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν το διαμέρισμα.