Θεσσαλονίκη: Άνδρας ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του

Οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Άνδρας ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του

Κανονική φρίκη προκαλεί η ιστορία που έχει βγει στην επιφάνεια εδώ και λίγες ώρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ασελγούσε στην 12χρονη κόρη της συντρόφου του.

Ο 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, συνελήφθη χθες με ένταλμα που εκδόθηκε από τον τακτικό ανακριτή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, από τις αρχές Αυγούστου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου του 2020 προέβη στα αδικήματα της γενετήσιας πράξης και κατάχρησης ανήλικης σε ασέλγεια.

Ο 35χρονος, πατριός 12χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Συρίας, φέρεται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού, εντός της οικίας στην οποία διέμενε με την ανήλικη και τη μητέρα της στην Άνω Πόλη.

Η υπόθεση αυτή έρχεται να προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία, όπως είχε κάνει πριν από λίγο καιρό και η υπόθεση του 18χρονου που βίασε τον ανήλικο αδερφό του ενώ τον βιντεοσκοπούσε ένας 47χρονος.

Θεσσαλονίκη βιασμός 12χρονης

Χθες έγινε επίσης γνωστό πως στη Θεσσαλονίκη 14χρονη έπεσε θύμα βιασμούς από 7 συμμαθητές της

Φρίκη επικρατεί στη Θεσσαλονίκη με την είδηση πως 14χρονη οποία έπεσε θύμα βιασμού από επτά συμμαθητές της, όπως καταγγέλλει η ίδια.

Η ανήλικη, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού ότι την Τετάρτη το μεσημέρι έπεσε θύμα βιασμού όταν πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο ιδιωτικό σχολείο στην Περαία. Εκεί βρισκόταν ένας συνομήλικός της με άλλους έξι συμμαθητές της. Η ομάδα των ανηλίκων την απείλησαν και τη βίασαν.

Οι επτά ανήλικοι συνελήφθησαν, εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τη Δευτέρα απολογούνται οι 7 ανήλικοι για τον βιασμό της 14χρονης

Θεσσαλονίκη βιασμός 14χρονης

Στον ανακριτή παραπέμφθηκαν οι επτά ανήλικοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη και κατηγορούνται για το βιασμό 14χρονης συμμαθήτριάς τους.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν ενώπιον της εισαγγελέως ποινικής δίωξης, που τους απήγγειλε κατηγορία για κακούργημα και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τη Δευτέαρ.

Οι ανήλικοι, ηλικίας 13 έως 17 ετών, παραμένουν σε καθεστώς κράτησης. Σύμφωνα με την 14χρονη, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης όταν η ίδια μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Περαία, όπου βρισκόταν ένας συνομήλικός της με έξι ακόμη φίλους του. Μετά την καταγγελία στην αστυνομία ακολούθησε η σύλληψη των επτά ανήλικων αγοριών.

Σε άθλια κατάσταση η 14χρονη

Η 14χρονη, μετά το φρικιαστικό έγκλημα του οποίου έγινε θύμα, σε άθλια κατάσταση πήγε στην καλύτερη της φίλη και με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε όσα είχε περάσει από τους συμμαθητές της. Της ζήτησε μάλιστα να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί ντρεπόταν.

Όμως η φίλη της δεν άντεξε, τα είπε στη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης. Το κοριτσάκι, πήγε χθες το απόγευμα στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαΐκού μαζί με τη μητέρα της και κατήγγειλε το συμβάν. Μάλιστα, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η κατάθεση ελήφθη παρουσία παιδοψυχολόγου.