Ευρυτανία: Πέθανε ο κυνηγός που δέχτηκε σφαίρα από το όπλο του αδερφού του

Θρήνος στην Ευρυτανία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυτανία: Πέθανε ο κυνηγός που δέχτηκε σφαίρα από το όπλο του αδερφού του

Έφυγε από τη ζωή ο 52χρονος κυνηγός από τους Δομιανούς Ευρυτανίας που τραυματίστηκε από σφαίρα του αδερφού του, όταν πήγαν για κυνήγι.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο LamiaReport, ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αφότου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας.

Το περιστατικό, σημειώθηκε γύρω στις 11:00’ το πρωί του Σαββάτου (26/12) στην περιοχή της Φουρνάς Ευρυτανίας, στην πρώτη ουσιαστικά ημέρα που επιτράπηκε και πάλι το κυνήγι στη χώρα.

Η σφαίρα εξοστρακίστηκε και βρήκε τον 52χρονο που πέθανε στο κεφάλι

Τραγωδία Ευρυτανία νεκρός κυνηγός

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lamiareport, μια παρέα κυνηγών από τους Δομιανούς, μεταξύ των οποίων και δύο αδέλφια, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στη Φουρνά. Ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας το θήραμά του και η σφαίρα εξοστρακίστηκε βρίσκοντας στο κεφάλι λίγο πάνω από το μάτι, τον 52χρονο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Καρπενησίου, όπου και διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Αξιολογήθηκε μάλιστα η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας για τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε ο τραυματισμός του 52χρονου διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου. Ενώ, ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε και στην Θεσσαλονίκη.

Όσα κατέθεσε ο αδερφός του

«Ήμασταν μαζί και κυνηγούσαμε αγριογούρουνα. Ήμασταν σε διαφορετικά σημεία. Πυροβόλησα και κατά πάσα πιθανότητα η σφαίρα εξοστρακίστηκε και τον βρήκε στο κεφάλι!». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στους διασώστες της Πυροσβεστικής τα όσα διαδραματίστηκαν.

«Όταν έριξα επικοινώνησα μαζί του και δεν απαντούσε. Μετά από λίγο τον έψαξα και τον βρήκα αιμόφυρτο και κάλεσα για βοήθεια. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε», συνέχισε ο άνδρας ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε κατά λάθος τον αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διασώστες αλλά και οι πυροσβέστες έκαναν μιάμιση ώρα να ανεβάσουν τον τραυματία 52χρονο από την χαράδρα όπου κυνηγούσε μαζί με τον αδερφό του, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.