Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Παρουσιάστρια σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Παρουσιάστρια σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Το 2020 μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν σταματά να φέρνει άσχημες ειδήσεις. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως παρουσιάστρια σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν ως παρουσιάστρια σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της πόλης και ήταν γνωστή μέσα από τις εκπομπές της.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής, επί της οδού Μουδανιών, στο ρεύμα εισόδου, μετά την αερογέφυρα της Θέρμης. Για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Ενώ, ακόμη μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην πόλη.

Νεκρός γνωστός ποδοσφαιριστής από τροχαίο

η ζωή του στην άσφαλτο «άφησε» ο ποδοσφαιριστής Μοτιέκα Μαντίσα. Η είδηση του θανάτου του 25χρονου αμυντικού προκάλεσε θλίψη σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Νότιας Αφρικής.

Ο Μαντίσα σκοτώθηκε σε δυστύχημα σήμερα το πρωί λίγο μετά τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Μαμέλοντι Σάνταουνς, όπου αγωνιζόταν από το 2016.

Ο Μαντίσα ήταν διεθνής με την Νότια Αφρική και είχε είχε 13 συμμετοχές κι ένα γκολ με την εθνική ομάδα ενώ νεκρός από τροχαίο υπήρξε και ένας 33χρονος ποδοσφαιριστής.

Ευρυτανία: Πέθανε ο κυνηγός που δέχτηκε σφαίρα από το όπλο του αδερφού του

Έφυγε από τη ζωή ο 52χρονος κυνηγός από τους Δομιανούς Ευρυτανίας που τραυματίστηκε από σφαίρα του αδερφού του, όταν πήγαν για κυνήγι.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο LamiaReport, ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αφότου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας.

Το περιστατικό, σημειώθηκε γύρω στις 11:00’ το πρωί του Σαββάτου (26/12) στην περιοχή της Φουρνάς Ευρυτανίας, στην πρώτη ουσιαστικά ημέρα που επιτράπηκε και πάλι το κυνήγι στη χώρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lamiareport, μια παρέα κυνηγών από τους Δομιανούς, μεταξύ των οποίων και δύο αδέλφια, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στη Φουρνά. Ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας το θήραμά του και η σφαίρα εξοστρακίστηκε βρίσκοντας στο κεφάλι λίγο πάνω από το μάτι, τον 52χρονο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Καρπενησίου, όπου και διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Αξιολογήθηκε μάλιστα η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας για τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε ο τραυματισμός του 52χρονου διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου.

Όσα κατέθεσε ο αδερφός του

«Ήμασταν μαζί και κυνηγούσαμε αγριογούρουνα. Ήμασταν σε διαφορετικά σημεία. Πυροβόλησα και κατά πάσα πιθανότητα η σφαίρα εξοστρακίστηκε και τον βρήκε στο κεφάλι!». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στους διασώστες της Πυροσβεστικής τα όσα διαδραματίστηκαν.

«Όταν έριξα επικοινώνησα μαζί του και δεν απαντούσε. Μετά από λίγο τον έψαξα και τον βρήκα αιμόφυρτο και κάλεσα για βοήθεια. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε», συνέχισε ο άνδρας ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε κατά λάθος τον αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διασώστες αλλά και οι πυροσβέστες έκαναν μιάμιση ώρα να ανεβάσουν τον τραυματία 52χρονο από την χαράδρα όπου κυνηγούσε μαζί με τον αδερφό του, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.