Εξαφάνιση ράπερ: Στη δημοσιότητα βίντεο που τον δείχνει να περπατά στην Τσιμισκή

Έχει εξελιχθεί σε θρίλερ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξαφάνιση ράπερ: Στη δημοσιότητα βίντεο που τον δείχνει να περπατά στην Τσιμισκή

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση ενός ράπερ από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, τα ίχνη του χάθηκαν μετά από ένα αινιγματικό μήνυμα που έστειλε στα social media.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από τη γιαγιά του στο Τ.Α. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, εκδόθηκε silver alert για την εξαφάνισή του στη Θεσσαλονίκη, όπου γίνονται αρκετές προσπάθειες για τον εντοπισμό του.

Τον γυρο του διαδικτύου κάνει ωστόσο ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας που μοιάζει στον ράπερ, να περπατά στην Τσιμισκή, έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Ο ράπερ έχει καστανά μάτια, ύψος 1,85 μ. και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε γκρι μπουφάν με άσπρα μανίκια, κίτρινο φούτερ και μαύρο παντελόνι με κίτρινη γραμμή στο πλάι. Έχει τατουάζ στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.

«Η Γραμμή Ζωής ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του την 10/02/2021 και, μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του», αναφέρει το Κοινωφελές, Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο. Όποιος γνωρίζει κάτι, μπορεί να επικοινωνήσει όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Εξαφάνιση ράπερ Lamanif: Οι δηλώσεις του πατέρα που ζει στη Γερμανία

Θρίλερ επικρατεί με την εξαφάνιση του ράπερ Lamanif στη Θεσσαλονίκη, αφού ο ίδιος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Στο «T-Live» μίλησε ο πατέρας του που ζει στη Γερμανία και αποκάλυψε ποια ήταν η τελευταία συνομιλία με τον γιο του. Ωστόσο, μάθετε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και την απειλή του 24χρονου πως θα αυτοκτονήσει ύστερα από ροζ βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα.

«Τελευταία φορά, επικοινωνήσαμε την ημέρα της εξαφάνισης, στις 4.30 το απόγευμα, με ένα μήνυμα μόνο. Μου έστειλε ένα μήνυμα που δεν με ανησύχησε. Μου ζητούσε να κάνω κάποια χαρτιά, για να έρθει στη Γερμανία. Μόνο αυτό ήταν. Με ρώτησε πότε θα κάνω τα χαρτιά για να έρθει στη Γερμανία. Εγώ εργάζομαι στη Γερμανία. Με ρώτησε μόνο τι κάνω και πότε θα έρθω.

Είναι λογικό. Ήθελα κι εγώ να τον δω και να δει κι εκείνος τον αδερφό του, αλλά, λόγω του κορωνοϊού, δεν μπορούσαμε. Δεν ήρθαμε Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι και θέλαμε να ιδωθούμε. Ήταν normal αυτό.
Θέλουμε μόνο να είναι καλά. Έχω να τον δω για πάνω από έναν χρόνο.

Ήταν χαρούμενος και ήμασταν πάντα δίπλα του. Εγώ με τη μαμά του έχουμε χωρίσει, δεν ζούμε μαζί. Έχω επαφή με το παιδί, μιλούσαμε τακτικά. Και με τον αδερφό του μιλάει πολύ. Είδα το βίντεο του γιου μου που αποχαιρετούσε. Μου το έδειξε ο γιος μου. Δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Παίρναμε τηλέφωνο όλη τη νύχτα. Είδα και το ροζ βίντεο που κυκλοφορούσε», είπε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του 24χρονου ράπερ.

Την ίδια στιγμήν έχει εκδοθεί και Silver Alert.

silver alert lamanif