Θεσσαλονίκη: 17χρονος έπεσε στο κενό από τον δέυτερο όροφο του Ιπποκράτειου

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: 17χρονος έπεσε στο κενό από τον δέυτερο όροφο του Ιπποκράτειου

Ένας 17χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε σοβαρά την Πέμπτη, ύστερα από πτώση από δεύτερο όροφο της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Ιπποκρατείου, στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσε όχημα ταχείας επέμβασης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, στον νεαρό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, παρελήφθη από το ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο «Παπαπεωργίου». Να σημειώσουμε πως αγνοείται ακόμα ο 24χρονος ράπερ στην Θεσσαλονίκη που είχε δηλώσει πως θέλει να αυτοκτονήσει.

Πάτρα: Άντρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει επειδή είχε κορωνοϊό

Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει ένας άνδρας, λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι στην παραλία Προαστείου στην Πάτρα επειδή ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο άντρας έπεσε στη θάλασσα, θέλοντας να αυτοκτονήσει, ενώ είχε πάρει ηρεμιστικά χάπια.

Οι διασώστες τον ανέσυραν, ενώ είχε τις αισθήσεις του. Μάλιστα, φέρεται ότι τους είπε ότι προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του γιατί βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ενώ θετικό βρέθηκε και βρέφος δύο μηνών.

Επιτόπου βρίσκεται μονάδα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

17χρονος έπεσε από τον δεύτερο όροφο στο ιποκράτειο

Θεσσαλονίκη: Άντρας έπεσε από τον πέμπτο αφήνοντας πίσω του σημείωμα

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη όπου ένας άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε από τον 5ο όροφο. Επίσης μία γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του σπιτιού της και συγκεκριμένα από το μπαλκόνι της.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας έδωσε ένα τέλος στη ζωή του όταν έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο ενώ άφησε και σημείωμα που εξηγούσε το περιστατικό... διαβάστε περισσότερα στο AthensMagazine.