Σάκης Αρναούτογλου: «Ο Μάρτιος θα ξεκινήσει με ένα «αέρινο τοίχος» στην ατμόσφαιρα»

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάκης Αρναούτογλου: «Ο Μάρτιος θα ξεκινήσει με ένα «αέρινο τοίχος» στην ατμόσφαιρα»

Με καλοκαιρία θα αποχαιρετήσει την Ελλάδα ο Φεβρουάριος αλλά και με ένα «αέρινο τοίχος» θα υποδεχτούμε τον Μάρτιο σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του Σάκη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν στοιχεία τις επόμενες ημέρες και για κάποιες τοπικές βροχές στα πιο ανατολικά τμήματα της χώρας και στην Κρήτη

Όσο για τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για ένα «αέρινο τοίχος» στην ατμόσφαιρα που, όπως είπε, θα πρέπει να κρατήσει τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

«Δεν μιλάμε για ψύχος σαν αυτό της περιόδου της κακοκαιρίας "Μήδεια" αλλά θα κρυώσει ο καιρός» κατέληξε ο Σάκης Αρναούτογλου. Αυτός είναι ο καιρός για την σημερινή μέρα σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου - «Θα πιάσει κρύο στο τέλος του μήνα»

Καμπανάκι χτυπά για τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου, με τον έμπειρο μετεωρολόγο να αναφέρει πως στο τέλος του μήνα θα υπάρξει αλλαγή σκηνικού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ΕΡΤ, οι συνθήκες θα είναι αρκετά διαφορετικές αυτό το τριήμερο, και δη το Σαββατοκύριακο, με βροχές κατά τόπους, αλλά και πολλές στιγμές ηλιοφάνειας κατά κύριο λόγο, με τους ανέμους να πνέουν έως 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φτάνει στους 16 βαθμούς.

Η πρόγνωση του μετεωρολόγου αναφέρει, επίσης, ότι κάποιες ψυχρές αέριες μάζες θα εμφανιστούν στα τέλη Φλεβάρη με αρχές Μαρτίου, φέρνοντας κρύο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της κακοκαιρίας Μήδειας και των διακοπών ρεύματος, επιτράπηκε το άνοιγμα των καταστημάτων πώλησης συσκευών θέρμανσης.