Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης

Θλίψη επικρατεί στον δημοσιογραφικό κόσμο διότι "έφυγε" από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης με την ΕΣΗΕΑ να εκδίδει ανακοίνωση για τον χαμό του.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης. Τη θλίψη του για την απώλεια του Βασίλη Κουλούρη, εξέφρασε σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του Βασίλη Κουλούρη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Κουλούρη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 65 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Γεννήθηκε στην Λευκίμμη της Κέρκυρας το 1955. Μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών, μετοίκησε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει στην ΑΣΟΕΕ. Πρωτοετής φοιτητής τον Νοέμβριο του 1973, συμμετείχε ενεργά στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Τη δημοσιογραφική του πορεία ξεκίνησε ως αρθρογράφος στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ», λίγο πριν τα τέλη της δεκαετίας του ’70. Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, εντάχθηκε στο δυναμικό της «ΕΡΑ 4», όπου ανέλαβε διευθυντής ειδήσεων και συνέδραμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου και ζωντανού ραδιοφώνου με 24ωρο πρόγραμμα. Αργότερα μετακινήθηκε στην «ΕΡΑ 1», έχοντας και πάλι διευθυντική θέση.

Από τη συγκεκριμένη συχνότητα βγήκε, το 1990, η καθημερινή εκπομπή «Ο Ήχος του Χρήματος», μια πρωτοποριακή εκπομπή, καθώς είχε ζωντανές συνδέσεις με το Χρηματιστήριο της Αθήνας ενώ επιχειρηματίες, τραπεζίτες και στελέχη της αγοράς, έδιναν με συνεντεύξεις τους τον παλμό των γεγονότων. Θλίψη στο μεταξύ έχει προκαλέσει και ο θάνατος του δημοσιογράφου Τάσου Θεοδωρόπουλου!

πεθανε κουλουρης

"Έφυγε" από τη ζωή ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δημήτρης Μανωλάς

Θρήνος επικρατεί στον δημοσιογραφικό χώρο και στην οικογένεια της ΕΡΤ διότι "έφυγε" από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μανωλάς.

Με θλίψη η οικογένεια της ΕΡΤ αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο Δημήτρη Μανωλά, ο οποίος έχασε άδικα τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 50 ετών, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Δημήτρης Μανωλάς, από το 1992, προσέφερε τις υπηρεσίες του στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, με αφοσίωση επαγγελματισμό και ήθος, εργαζόμενος στον τεχνικό κλάδο. Διετέλεσε διευθυντής Λειτουργίας Τηλεόρασης στη Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων, ενώ, επί σειρά ετών, δίδασκε ΜΜΕ στο ΤΕΙ Αθηνών.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.