Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Δε δέχεται τη συγγνώμη της 36χρονης η Ιωάννα

«Η πρόθεσή της ήταν να σκοτώσει»

Επίθεση με βιτριόλι: Δε δέχεται τη συγγνώμη της 36χρονης η Ιωάννα
Ενημέρωση 05.04.2021 14:02
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τόσο η ίδια η Ιωάννα όσο και η οικογένειά της, σε δηλώσεις που έκαναν μέσω του δικηγόρου τους, Απόστολου Λύτρα στο iefimerida.gr τόνισαν πως δεν έχουν σκοπό να δεχθούν τη συγγνώμη της 35χρονης, η οποία ομολόγησε πριν λίγο το έγκλημά της.

Ο κ. Λύτρας εξήγησε στην τοποθέτησή του πως η συγγνώμη της 35χρονης δεν ήταν ειλικρινής και πως ήταν ξεκάθαρη η πρόθεσή της να σκοτώσει την Ιωάννα.

Η απάντηση της Ιωάννας στη συγγνώμη της 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι

«Ούτε η Ιωάννα ούτε η οικογένειά της δέχονται την συγγνώμη της 35χρονης. Κατά την απολογία της προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη της υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε τη βλάβη που μπορούσε να προκαλέσει το καυστικό υγρό και ότι η ποσότητα ήταν μικρή. Ωστόσο από τα πραγματικά στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ακριβώς το αντίθετο, καθώς η ποσότητα ήταν μεγάλη και προκάλεσε βαρύτατες βλάβες στην Ιωάννα. Είναι βέβαιο ότι η πρόθεσή της ήταν να τη σκοτώσει», τονίζει ο κ. Λύτρας.

Επίθεση με βιτριόλι απολογία

«Εστιάζουμε στο πρόσωπο, αλλά έχει καεί και σε ολόκληρο το κορμί της»

Η γιατρός της Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, Μαρία Καλοφώνου, μίλησε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων εξήγησε πως υπάρχουν εγκαύματα σε πολλά σημεία του σώματος της αλλά η θεραπεία της έχει εστιάσει στο πρόσωπο.

Μετά τη συγκλονιστική πρώτη συνέντευξη της Ιωάννας για την επίθεση που δέχθηκε, η γιατρός της αναφέρθηκε στα στάδια της θεραπείας της και τόνισε πως από την πρώτη στιγμή ήρθε πολύ κοντά με την ασθενή για να την στηρίξει στο δύσκολο δρόμο που είχε μπροστά της.

«Η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα μεγάλα περιστατικά, αναγκαστικά, δημιουργείται ένας δεσμός γιατί ζούμε καθημερινά ο ένας στον άλλο και εγώ έχω ανάγκη να στηρίζω τους ασθενείς μου και εκείνοι εμένα με την βοήθειά τους. Και με την Ιωάννα ήταν εκπληκτικό αυτό, το πόσο με βοήθησε.

Έχουμε τελειώσει το πρώτο κομμάτι το οποίο ήταν να σώσουμε τη ζωή της, μετά να επουλώσουμε τα τραύματά της, να κλείσουν οι μεγάλες πληγές που είχε σε όλο της το σώμα και όχι μόνο στο πρόσωπο. Εστιάζουμε στο πρόσωπο, αλλά έχει καεί και σε ολόκληρο το κορμί της. Μιλάμε για μια καταστροφή μεγάλη και σε μεγάλη έκταση του δέρματός της.

Η δουλειά αυτή, δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου. Δεν αρκεί ένας χειρουργός να κάνει τα χειρουργεία και επί ευκαιρίας θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ, όλους τους συναδέλφους», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μίνα Αρναούτη: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια προς την Ιωάννα μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Επίθεση με βιτριόλι: «Τα εγκαύματα της Ιωάννας είναι βαθιά και εκτεταμένα»

Share