Κορωνοϊός: Τόσο καιρό φορούσαμε τη μάσκα λάθος - Βίντεο με τον σωστό τρόπο

Το πιο τρελό βίντεο στο instagram του Youweekly.gr

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Τόσο καιρό φορούσαμε τη μάσκα λάθος - Βίντεο με τον σωστό τρόπο

Ένα χρόνο τώρα οι μάσκες προστασίας για τον κορωνοϊό έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Αυτό που πολλοί δεν γνώριζαν ωστόσο είναι πως υπάρχει πιο έξυπνος τρόπος να τις φοράμε για να εφαρμόζουν ακριβώς στο πρόσωπό μας και να μην υπάρχει κενό.

Μπορεί σήμερα να άνοιξε το λιανεμπόριο αλλά όπως όλα δείχνουν, ο καιρός που θα αποχωριστούμε τις μάσκες αργεί ακόμα, οπότε ποτέ δεν είναι αργά να μάθετε τον τρόπο. Τις προηγούμενες μέρες, ανεβάσαμε στο Instagram του Youweekly.gr το πιο τρελό βίντεο με μία νοσοκόμα που δείχνει ακριβώς τον σωστό τρόπο για να φορεθεί η μάσκα.

Είναι εύκολος και έξυπνος, οπότε την επόμενη φορά που θα φορέσετε τη μάσκα σας, πλύνετε τα χέρια σας και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες του βίντεο!

Ο σωστός τρόπος για να φοράτε τη μάσκα για τον κορωνοϊό

Στο μεταξύ μείνετε συντονισμένοι στο Instagram του Youweekly.gr για πολλά ακόμα απίστευτα βίντεο, κουίζ και polls από την ελληνική showbiz και όχι μόνο!

Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε τουρίστα

Επί περίοδο κορωνοϊού περισσότεροι από 300 τουρίστες έχουν φτάσει από τις 27 Μαρτίου μέχρι σήμερα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με πτήσεις από Γερμανία(Φρανκφούρτη Μόναχο Βερολίνο) από Ολλανδία( Αμστερνταμ) και από Ελβετία(Γενεύη).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, από τους δεκάδες ελέγχους που έγιναν από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ μέχρι και χθες είχε βρεθεί ένα μόνο θετικό τεστ κορωνοϊού, μεταξύ των επιβατών σε πτήση από Γερμανία.

Self tests κορωνοϊός

Ο συγκεκριμένος τουρίστας θα πρέπει πλέον να παραμείνει σε καραντίνα για 10 μέρες στο σπίτι που έχει δηλώσει ως χώρο διαμονής και στη συνέχεια να κάνει και πάλι μοριακό τεστ και αν είναι αρνητικό μπορεί να σταματήσει η καραντίνα του. Τρόμος βέβαια έχει προκληθεί και με τα αμέτρητα κρούσματα που έχουν εμφανιστεί στο νοσοκομείο Γεννηματά