Τραγωδία στο Βόλο: Άνδρας μαχαίρωσε δύο αδέρφια μέσα στο σπίτι τους

Νεκρός ο αδερφός, χαροπαλεύει η αδερφή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγωδία στο Βόλο: Άνδρας μαχαίρωσε δύο αδέρφια μέσα στο σπίτι τους

Μία αληθινή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Βόλο μιας και ένας άνδρας μπήκε σε ένα σπίτι και μαχαίρωσε δύο αδέλφια. Ο αδελφός βρήκε τραγικό θάνατο ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αδερφή χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, αν και κάποια τοπικά μέσα αναφέρουν πως είναι ήδη νεκρή.

Ο δράστης διέφυγε άμεσα από το σπίτι και η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τον εντοπίσει, ενώ τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

δολοφονία Βόλος

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, που ήταν πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας και το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της και, άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, άρχισε να τους μαχαιρώνει με μανία.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή, είδηση που έρχεται λίγο καιρό μετά το άγριο φονικό που έγινε όταν ένας εγγονός σκότωσε τη γιαγιά του.

Ασθενής αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 7ο όροφο του νοσοκομείου στον Βόλο

Ένας 62χρονος ασθενής που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Βόλου και είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 62χρονος έπεσε από τον 7ο όροφο του Αχιλλοπούλειου,
ενώ ο ίδιος νοσηλευόταν στην κλινική Covid.

Πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή και πως σε λίγες ημέρες επρόκειτο να πάρει εξιτήριο. Την ίδια στιγμή, 12χρονος μαθητής στην Κρήτη εντοπίστηκε θετικός στην αφρικανική μετάλλαξη!

 Ασθενής αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 7ο όροφο του νοσοκομείου στον Βόλο