Πέθανε ο 33χρονος γιος του Απόστολου Σουγκλάκου, Χρήστος, από κορωνοϊό

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στην περιοχή της Αμφιλοχίας.

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέθανε ο 33χρονος γιος του Απόστολου Σουγκλάκου, Χρήστος, από κορωνοϊό

Ο Χρήστος Σουγκλάκος σύμφωνα με το karvasaras.gr άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλευόταν, μετά από επιπλοκές με τον κορωνοϊό.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στην περιοχή της Αμφιλοχίας.

Ποιος ήταν ο Χρήστος Σουγκλάκος

Ο Χρήστος Σουγκλάκος ήταν το ένα από τα τρία παιδιά του παλαιστή και ηθοποιού Απόστολου Σουγκλάκου που είχε στενούς δεσμούς με την Αμφιλοχία λόγω της συζύγου του. Να θυμίσουμε, πως ο Απόστολος Σουγκλάκος πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2006.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η εξόδιος ακολουθία του Χρήστου Σουγκλάκου θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στις 13:00 το μεσημέρι στο κοιμητήριο Αμφιλοχίας.

Εξαιτίας των μέτρων κατά της COVID-19 η κηδεία θα γίνει παρουσία μόνο στενών συγγενών του. Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες έφυγε από την ζωή, επίσης από κορωνοϊό αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής.

«Θα συνεχίσουμε να έχουμε μέτρα μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του εμβολιασμού»

Η κατάσταση δεν είναι εύκολη σχετικά με τον κορωνοϊό και την εξάπλωσή του, με τον Σωτήρη Τσιόδρα να μην έχει καμία διάθεση να... χαϊδέψει αυτιά και να αναφέρει την πιο σκληρή αλήθεια για τη συνέχεια του lockdown.

Ο λοιμωξιολόγος έκανε μετά από καιρό την επανεμφάνισή του, με παρουσία σε διάλεξη με θέμα «Πανδημία SARS-COV-2: Η επιστήμη συνοδοιπόρος με την αβεβαιότητα στην αναζήτηση της αλήθειας», της Ακαδημίας Αθηνών.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο Σωτήρης Τσιόδρας τόνισε πως ο κορωνοϊός το τελευταίο διάστημα προσβάλει τις ηλικίες 20 έως 50 ετών και πρόσθεσε πως «θα συνεχίσουμε να έχουμε μέτρα μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του εμβολιασμού». Όπως εξήγησε πρόκειται για τοπική επιδημία που δεν πορεύεται πάντα με τον ίδιο αριθμό και ενδεικτικά παρέθεσε πως την τελευταία εβδομάδα στη Δυτική Μακεδονία παρατηρούνται περισσότερα από 1.000 ενεργά κρούσματα.

Διαβάστε την συνέχεια στο AthensMagazine.gr.