Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Εισαγγελική πρόταση για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Η απόφαση του Εισαγγελέα για την 36χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Εισαγγελική πρόταση για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Ενημέρωση 09.04.2021 12:51
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή η πρόταση που έκανε ο Εισαγγελέας για την 36χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Νούλης «έδειξε» το ειδώλιο για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο Εισαγγελέας κατέληξε στο συμπέρασμά αυτό, παρά τα όσα είπε στην ομολογία της η κατηγορούμενη, ύστερα από τα αποτελέσματα που έλαβε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας, τα οποία έδειξαν πως η ποσότητα του υγρού ήταν πολύ μεγάλη.

Μένει να δούμε εάν το δικαστικό συμβούλιο θα παραπέμψει την 36χρονη σε δίκη με την έκδοση του συγκεκριμένου βουλεύματος που πρότεινε ο Εισαγγελέας.

Επίθεση με βιτριόλι εισαγγελέας

Ξέσπασε η Ιωάννα - «Η καθοδηγούμενη συγγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις»

Το απόγευμα της Τρίτης, η Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, μίλησε στο Live News και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δεχτεί τίποτα από αυτήν που της κατέστρεψε οριστικά την ζωή.

Η Ιωάννα δεν νιώθει τίποτα παρά μόνο εξοργισμένη για την απολογία και την συγγνώμη της 36χρονης, η οποία ευθύνεται για τους 10 εφιαλτικούς μήνες που βιώνει η πρώτη.

Σε δήλωσή της στο Live News, η Ιωάννα είπε: “Η καθοδηγούμενη συγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις που δεν μπορώ να λάβω υπόψιν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, τόνισε: «Η Ιωάννα εξοργίστηκε. Πραγματικά. Δηλαδή τι ήταν αυτό; Τι να πούμε τώρα; Αν ήταν μικρή ή μεγάλη η ποσότητα όταν έχουν λιώσει οι τοίχοι στο σημείο; Όταν έχει εγκαύματα στο 98% του σώματός της;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση με βιτριόλι: Η 36χρονη έκανε αναζήτηση στο διαδίκτυο για δηλητήρια και υδροκυάνιο

Επίθεση με βιτριόλι: «Προφανώς υπάρχει συνεργός, δεν απάντησε σε σοβαρές ερωτήσεις η κατηγορούμενη»

Share