Πέθανε ο δημοσιογράφος, Νίκος Ζαχαριάδης

Ήταν μόλις 55 ετών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέθανε ο δημοσιογράφος, Νίκος Ζαχαριάδης

Νέος θρήνος έχει ξεσπάσει στον χώρο της δημσοσιογραφίας μιας και πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η είδηση πως έφυγε από τη ζωή στα 55 του, ο δημοσιογράφος, Νίκος Ζαχαριάδης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο δημοσιογράφος βρισκόταν σε μία συνάντηση όταν αισθάνθηκε μία αδιαθεσία. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο ο Νίκος Ζαχαριάδης δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο, ενώ θρήνος ξέσπασε και πριν από λίγες μέρες για το θάνατο της δημοσιογράφου, Έννυ Μαγιάση.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Ζαχαριάδη

O Νίκος Ζαχαριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών, ενώ σπούδασε και στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Σχολης, στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στο Ραδιόφωνο της ΕΤ-2 και το 1989 πήγε στην εφημερίδα «Αυγή» ως Κριτικός Κινηματογράφου. Στη συνέχεια στην εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Μεσημβρινή».

Άφησε το 1993 τις εφημερίδες για να ασχοληθεί με τα περιοδικά. Αρχικά ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό ΜΑΧ στη συνέχεια στο περιοδικό Nitro. Επι 5 χρόνια έγραφε τις «Απορίες Ενός Ζαλισμένου Αθηναίου» στο περιοδικό Downtown, από όπου προέκυψαν και δύο βιβλία. Από το 2005 μέχρι το 2012, δούλεψε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου είχε την ευθύνη του ένθετου περιοδικού «Big Fish».

Νίκος Ζαχαριάδης θάνατος

Στην Athens Voice έγραφε τη στήλη του «Forrest Gump» και την καθημερινή διαδικυακή στήλη Moufanet.

Να σημειωθεί πως από το 2015 δίδασκε Applied Jourlanism στο Metropolitan College.

Κατά καιρούς έχει υπάρξει ραδιοφωνικός παραγωγός (Thema FM, Best 92,6), διευθυντής περιοδικών, Columnist κ.α. Από τον Σεπτέμβριο του 2011 είχε αναλάβει την επιμέλεια του Moufanet, τη στήλη με τις ψεύτικες ειδήσεις στο protagon.gr. Μοτίβο του ήταν το «Συγγνώμη για το δούλεμα, αλλά εσείς αρχίσατε πρώτοι».