Νέα Σμύρνη: «Έχω ένα βίτσιο...» - Αναγνώρισαν τον κατηγορούμενο άλλες τρεις γυναίκες

Θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα εντός της ημέρας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα Σμύρνη: «Έχω ένα βίτσιο...» - Αναγνώρισαν τον κατηγορούμενο άλλες τρεις γυναίκες

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση του νεαρού που ακολούθησε την κοπέλα στη Νέα Σμύρνη έχοντας έξω από το παντελόνι του τα γεννητικά του όργανα, έρχονται στην επιφάνεια, με τρεις ακόμα γυναίκες να τον αναγνωρίζουν από το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

Τη φράση «έχω ένα βίτσιο όταν βρω κάτι ωραίο θέλω να το ακολουθήσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ο 22χρονος φοιτητής.

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…», είπε η νεαρή κοπέλα μιλώντας στο Mega.

«Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα» πρόσθεσε η 22χρονη.

H αναγνώριση του κατηγορούμενου στη Νέα Σμύρνη από τρεις ακόμα γυναίκες

Ενώπιων του εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην σχολή Ευελπίδων αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 22χρονος φοιτητής που συνελήφθη χθες έπειτα από καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας ότι την ακολούθησε με το μόριό του εκτός παντελονιού μέχρι έξω από την πόρτα της. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός φερόμενος ως δράστης, με τον ίδιο τρόπο είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο.

Η τρίτη επίθεση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης.

Τα σχόλια που δέχεται ο δράστης της Νέας Σμύρνης στο Facebook

Από τη στιγμή που βγήκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τον νεαρό άνδρα που ακολούθησε την κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, ο προσωπικός του λογαριασμός στο Facebook έχει πάρει «φωτιά» από αρνητικά σχόλια χρηστών.

Η κοπέλα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook βίντεο από κάμερα ασφαλείας, αλλά και εικόνες του νεαρού, σημειώνοντας: «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Στα πιο χαρακτηριστικά από αυτά, γυναίκες χρήστες αναφέρουν «Εξαιτίας σου φοβόμαστε να γυρνάμε σπίτι και να περπατάμε μόνες. Ωραία ανατροφή σου έδωσαν οι γονείς σου, να κυνηγάς κοπέλες με το π... έξω.. δεν την γλίτωσες αυτή τη φορά όμως!!! αν ομως το κανεις βρες τρύπα να κρυφτείς»,

«Δεν περίμενες να μαθευτεί ε; Να σε κράζουν όλοι; Νόμιζες ότι θα την έβγαζες έτσι. Σκουπίδι. Σε ψάχνουμε», «Εύχομαι να βρεθούν όλοι οι όμοιοί σου», «Κρέμασμα θέλει κανονικά» και «Απορώ πως αντικρίζεις τη μάνα σου. Τις αδελφές σου τις φίλες σου ακόμα και τη κοπέλα σου. Ντροπή!!!!».