Φονικό στη Ζάκυνθο: «Ξέρω ποιοι σκότωσαν τη Χριστίνα»

Όταν ο επιχειρηματίας αποκάλυπτε τους ίδιους τους δολοφόνους του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φονικό στη Ζάκυνθο: «Ξέρω ποιοι σκότωσαν τη Χριστίνα»

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από το νέο στυγερό έγκλημα στη Ζάκυνθο με θύμα έναν επιχειρηματία! Το μυστήριο στην υπόθεση είναι πως πέρσι δολοφονημένη βρέθηκε και η γυναίκα του αλλά... καταλάθος!

Ο Ντίμης ήταν ένα πρόσωπο που το παρελθόν του τον κυνηγούσε πολύ καιρό τώρα. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχε μπλεξίματα με ποινικές καταδίκες, καταγγελίες και φήμες που ξεκινούν από το νησί της Ζακύνθου, περνούν από την Πάτρα και φτάνουν μέχρι την Αθήνα. Εκεί ψάχνουν και το μυστικό του συμβολαίου θανάτου.

Τελευταία περιπέτεια του 53χρονου επιχειρηματία ήταν το 2017, όταν βρέθηκε κατηγορούμενος στην Πάτρα για συμμετοχή σε υπόθεση ληστειών και όπλων, όμως ξεμπέρδεψε. Λίγο νωρίτερα το όνομά του είχε εμπλακεί σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Ζάκυνθο, καθώς οι φήμες έλεγαν ότι διατηρούσε επαφές με άτομα που κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία. Στο παρελθόν ο Ντίμης προέβη σε καταγγελίες για τη δράση κυκλωμάτων της νύχτας που εμπλέκονταν σε ανθρωποκτονίες, και στην οποία υπήρχε συμμετοχή αστυνομικών, οι οποίοι μάλιστα μπήκαν στη φυλακή.

Τέλος, ο 53χρονος συνδέθηκε με καταγγελίες για μια ληστεία που... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr