Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για τον 22χρονο - «Το όργανό του πάλι έξω, άρχισα και ούρλιαζα»

«Εγώ παγώνω, του λέω “τι κάνεις εκεί;”»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για τον 22χρονο - «Το όργανό του πάλι έξω, άρχισα και ούρλιαζα»

Χαμός έχει γίνει από χθες με τον 22χρονο που ακολούθησε μια νεαρή ως το σπίτι της στην Νέα Σμύρνη, έχοντας το μόριο του έξω από το παντελόνι.

Ο 22χρονος φοιτητής εμπλεκέται σε ακόμη τέσσερις περιπτώσεις και το μεσημέρι της Παρασκευής, μια ακόμη κοπέλα, η Κατερίνα, τον κατήγγειλε στον αέρα του t-live για σεξουαλική επίθεση.

Οι δηλώσεις της για τον 22χρονο

«Εμένα συνέβη πριν από 4-5 μήνες. Ήταν Νοέμβριος. Πήρα αμέσως το 100 και το κατήγγειλα. Ήταν περίπου στις 3,30. Γύρναγα από τη μητέρα μου μαζί με την αδερφή μου. Όπως κατεβαίναμε, βλέπω να έρχεται από την πλευρά του δρόμου που ήμουν ένα αμάξι και μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητό μου, εκείνος σταμάτησε το αυτοκίνητο.

Περνάμε ακριβώς μπροστά του, κοιτάζω από το παράθυρο, και ήταν ένας νεαρός, μελαχρινός με το μόριό του έξω και αυνανιζόταν. Εγώ παγώνω, του λέω “τι κάνεις εκεί;”, εκείνος βάζει μπροστά το αυτοκίνητο και αυτομάτως πήρα το 100. Πήρα τον αριθμό του αυτοκίνητου του. Ταράχτηκα, το είπα στον φίλο μου και τους δικούς μου και φαντάστηκα ότι η αστυνομία κάτι θα έκανε. Ωστόσο δεν έκανε.Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη περίπου έναν μήνα μετά.

Ήταν νύχτα και τρόμαξα πολύ. Είχα πάει στο φαρμακείο, νύχτα ήταν, βλέπω πάλι ένα αυτοκίνητο σταματημένο με ανοιχτά τα φώτα. Τότε, πλησίασα και του είπα να κλείσει τα φώτα. Ήταν πάλι ο ίδιος νεαρός και αυτό που με τρόμαξε ήταν ότι ήταν πολύ παγωμένο το βλέμμα του. Το όργανό του πάλι έξω, άρχισα και ούρλιαζα. Περίμενα να φύγει για να ανέβω στο σπίτι μου, γιατί δεν ήθελα να δει που μένω. Και χθες τελικά, είδα ότι ήταν αυτός ο κύριος».

22χρονος Νέα σμύρνη νέα καταγγελία

Ο 22χρονος είχε σχέση!

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της παρενόχλησης σε βάρος της νεαρής κοπέλας από τον 22χρονο νεαρό συνεχίζουν και είναι ραγδαίες. Η γιαγιά του νεαρού άντρα μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μετά τη σύλληψή του.

«Χθες είχε ρεπό δεν δούλεψε. Ήταν με το κορίτσι του, έβγαλαν το σκυλί και γυρίσανε. Όχι ότι είμαι γιαγιά για να τον υπερασπιστώ αλλά επειδή ξέρω και εγώ είμαι μέσα στο σπίτι και ξέρω τα προγράμματά τους και όλα τους. Έχει και το κορίτσι του δεν χρειάζεται να πάει να κάνει κάτι άλλο.

Τι να σας πω πέφτω από τα σύννεφα. Εγώ ξέρω ότι έχει ένα ήπιο πλάσμα, μια κοπελίτσα, βγαίνουν με τα σκυλιά τους, όλο τον καιρό είναι με τα μαθήματα μέσα που κάνει. Δεν έχει δώσει κάτι, να είναι αναρχικός ή κάτι. Δεν δίνει δικαίωμα τίποτα. Το παιδί μας φέτος θα τελειώσει μηχανολόγος και δουλεύει. Πηγαίνετε να ρωτήσετε στη δουλειά του στην πλατεία», είπε η γιαγιά του 22χρονου στη μεσημεριανή εκπομπή του Star.