Νέα Σμύρνη: 8 καταθέσεις κατά του 22χρονου

«Μπήκε μαζί μου στην πολυκατοικία και με έπιασε από τον λαιμό...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα Σμύρνη: 8 καταθέσεις κατά του 22χρονου

Νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με τον νεαρό άνδρα ο οποίος ακολούθησε την κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία της στη Νέα Σμύρνη, έχοντας έξω από το παντελόνι του, το μόριό τους, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ», οι καταθέσεις πλέον είναι 8.

Για τον συγκεκριμένο άνδρα είχε σχηματιστεί δικογραφία από τον Δεκέμβριο του 2020, όταν είχε γίνει μία από τις καταγγελίες αλλά οι αρχές δεν μπορούσαν να τον ταυτοποιήσουν. Το βίντεο που ανέβασε η κοπέλα από τη Νέα Σμύρνη, «έλυσε» τα χέρια τους και έριξε «φως» και στις άλλες υποθέσεις.

Οι καταθέσεις κατά του 22χρονου από τη Νέα Σμύρνη

Η πρώτη κοπέλα που κατέθεσε, έχει ήδη κάνει δηλώσεις και στην τηλεόραση, αναφέροντας πως την πλησίασε σε μία στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα, αυνανίστηκε και στη συνέχεια έφυγε ατάραχος.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, παρόλο που τη Δευτέρα ο νεαρός δικάζεται για πλημμέλημα, ο εισαγγελέας έχει βγάλει αντίγραφα για δύο ακόμα υποθέσεις στις οποίες ενδέχεται να διωχτεί για βαρύτερα εγκλήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μία κοπέλα την οποία έπιασε από το λαιμό μέσα στην πολυκατοικία της.

Τέλος, ακόμα μία κατάθεση αναφέρει πως ο νεαρός πλησίασε μία κοπέλα, ψιθυρίζοντάς της: «Θέλω να σου γλείψω τα δάχτυλα».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο νεαρός ακολουθούσε τον ίδιο τρόπο δράσης σε όλα τα θύματά του.

«Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα, υπάρχουν άρρωστα μυαλά»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να πάρει θέση στον σάλο που έχει δημιουργηθεί μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη, με τον νεαρό που ακολούθησε την κοπέλα στο σπίτι της.

Μετά την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη, σειρά πήρε και η Καίτη Γαρμπή η οποία είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πολλές φορές επιλέγει να εκφράζει δημόσια τη γνώμη της για θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

«Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το θύμα τους να φοράει ρούχα που βγαίνουν εύκολα. Θέλουμε να κυκλοφορούμε όπως μας αρέσει με ο,τι μας αρέσει και να νιώθουμε ασφαλείς! Είμαστε όλες μαζί σε αυτό, μέχρι να το καταλάβουν όλοι», ήταν τα λόγια της αγαπημένης τραγουδίστριας.