Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νέα Σμύρνη: Ύποπτος για απόπειρα βιασμού καλείται ο 22χρονος φοιτητής από τον εισαγγελέα

Καλείται να δώσει εξηγήσεις στις αρχές

Νέα Σμύρνη: Ύποπτος για απόπειρα βιασμού καλείται ο 22χρονος φοιτητής από τον εισαγγελέα
Ενημέρωση 12.05.2021 17:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Οι διωκτικές αρχές ερευνούν μια ακόμα καταγγελία σε βάρος του 22χρονου «επιδειξία» της Νέας Σμύρνης, αλλά αυτή τη φορά για απόπειρα βιασμού.

Αφορά επίθεση σε βάρος μίας νεαρής στις 6 Αυγούστου 2020 στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Η κοπέλα τότε είχε πάει στην αστυνομία και είχε υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστου. Όμως μετά τη δημοσιοποίηση του βιντεοληπτικού υλικού πριν από μία εβδομάδα, όπου έχει καταγραφεί ο νεαρός με ανοιχτό το φερμουάρ να ακολουθεί την 25χρονη γυναίκα στη Νέα Σμύρνη, η μηνύτρια φέρεται να τον αναγνώρισε και να απευθύνθηκε εκ νέου στην αστυνομία.

Έτσι, μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία, ο 22χρονος καλείται να δώσει εξηγήσεις στις αρχές ως ύποπτος τέλεσης αδικήματος κακουργηματικού χαρακτήρα.

Παράλληλα, την ερχόμενη Παρασκευή έχει οριστεί η δίκη του στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

ποπτος για απόπειρα βιασμού καλείται ο 22χρονος φοιτητής από τον εισαγγελέα στη Νέα Σμύρνη

Αντιδράσεις με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 22χρονος

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει, η απόφαση του Μονομελούς Αυτόφωρου να αφήσει ελεύθερο τον 22χρονο φοιτητή από τη Νέα Σμύρνη μέχρι να γίνει η δίκη, ο οποίος εκτός από το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή αντιμετωπίζει και την κατηγορία της απόπειρας βιασμού μετά τη μήνυση που έχει καταθέσει 22χρονη κοπέλα.

Ο ίδιος βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του με την οικογένειά του η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τις κατηγορίες που βαραίνουν το παιδί της. Με τον πατέρα του μάλιστα να αναφέρει πως είναι ένα πολύ καλό και ευαίσθητο παιδί.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία και μάρτυρες αφήνοντας ελεύθερο τον 22χρονο, πράγμα που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media αλλά και των ίδιων των θυμάτων.

Νέα Σμύρνη 22χρονος

Νέα Σμύρνη 22χρονος twitter

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για τον 22χρονο - «Το όργανό του πάλι έξω, άρχισα και ούρλιαζα»

Νέα Σμύρνη - νέα μαρτυρία "φωτιά": Ο 22χρονος είχε σχέση!

Share