Φονικό Γλυκά Νερά: Θέμα ημερών η σύλληψη των δραστών - Η δραματική περιγραφή του 32χρονου

Είδε το πρόσωπο του ενός δράση ο πιλότος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φονικό Γλυκά Νερά: Θέμα ημερών η σύλληψη των δραστών  - Η δραματική περιγραφή του 32χρονου

Mετά την περιγραφή που έδωσε ο 32χρονος πιλότος, o σύζυγος της 20χρονης Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε, εκτιμάται σύμφωνα με την ΕΡΤ, πως η σύλληψη των δραστών του φονικού στα Γλυκά Νερά είναι θέμα ημερών. Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών έχουν βάλει στο μικροσκόπιο συμμορίες αλλοδαπών και εξετάζουν καρέ καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άτυχος πατέρας έχει δει το πρόσωπο του ενός εκ των τριών δραστών και το έχει περιγράψει στις αρχές. Έτσι, η αστυνομία έχει σχηματίσει το προφίλ των δολοφόνων και θεωρεί ότι οι εξελίξεις είναι ζήτημα χρόνου.

Ο 32χρονος πιλότος κατέθεσε όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την 20χρονη Κάρολαϊν, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Ο δολοφόνος ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά. Σύμφωνα, πάντα, με την ΕΡΤ, δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο. Την ώρα που μαρτυρία "φωτιά" βοηθάει περισσότερο στον εντοπισμό των δραστών.

«Οι δράστες δεν έδειξαν καμία ενσυναίσθηση και καμία ενοχή για τις πράξεις τους»

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα μια 20χρονη μητέρα, που ξεψύχησε δίπλα στο 11 μηνών παιδί της και τον δεμένο σύζυγό της, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο για την πρωτοφανή, για τα ελληνικά δεδομένα, αγριότητά του.

Ακόμη και έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών, λύγισαν μπροστά στις εικόνες που αντίκρυσαν όταν μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Ευφροσύνη Φωτεινάκη, συμβουλευτική ψυχολόγος, σημείωσε ότι ακόμη και οι «ειδικοί ψυχικής υγείας στεκόμαστε εμβρόντητοι μπροστά σε αυτά τα περιστατικά»... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr