Γλυκά Νερά: Στην Κρήτη αναζητούνται οι δολοφόνοι της 20χρονης

Πρόσωπο «κλειδί» ο Γεωργιανός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Στην Κρήτη αναζητούνται οι δολοφόνοι της 20χρονης

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της Κάρολαιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, όταν διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της. Οι Αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες εντοπισμού των δολοφόνων και τα ίχνη τους, τους οδηγούν στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, την επομένη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά ζητήθηκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού (και άλλες φυλακές της χώρας) λίστα με τους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου που έχουν απασχολήσει για ειδεχθή εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι παράλληλα επιχειρείται από την ΕΛ.ΑΣ να προσεγγίσει «πληροφοριοδότες» μέσα από τις φυλακές καθώς όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν διασυνδέσεις και η μία συμμορία γνωρίζει τη δράση της άλλης.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά στο Cretalive δύο είναι κυρίως οι αλλοδαποί που έχουν αποφυλακιστεί μέσα στο ελεγχόμενο χρονικό διάστημα και έχουν απασχολήσει για βίαια εγκλήματα. Ο ένας από τους δύο είναι Γεωργιανός και η περίπτωση του φέρεται να κεντρίζει περισσότερο την προσοχή των Αρχών.

Γλυκά Νερά δολοφόνοι

Στην Αλικαρνασσό τα τελευταία χρόνια έχουν προωθηθεί αρκετοί Γεωργιανοί κρατούμενοι. Ανάμεσα σε αυτούς είναι άτομα που έχουν καταδικαστεί για ληστείες με καλάσνικοφ, ληστείες με ιδιαίτερη βιαιότητα όπως μέλη της γνωστής συμμορίας που «σιδέρωνε» τα θύματα της.

Η εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά αντιμετωπίζεται ως εξαιρετικά δύσκολη παρά το γεγονός ότι αποτελεί νο 1 υπόθεση αυτή τη στιγμή στην ΕΛ.ΑΣ και όλοι έχουν πέσει πάνω της.

Σε επίπεδο εγκληματολογικών ευρημάτων δεν φαίνεται να υπάρχει φως ενώ γίνεται μία τιτάνια προσπάθεια από τις άρσεις και αναλύσεις τηλεφώνων στην περιοχή. Για το λόγο αυτό η μεγαλύτερη βαρύτητα δίνεται, όπως προαναφέρθηκε, στο δίκτυο πληροφοριών εντός και εκτός φυλακών.

Εκδόθηκε ένταλμα σε βάρος του Γεωργιανού

Μετά την σύλληψή του στον Έβρο ο Γεωργιανός οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή του στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα τη νεαρή Καρολάιν, μητέρα ενός παιδιού μόλις 11 μηνών.

Ο συλληφθείς οδηγείται στα δικαστήρια προκειμένου να εκτελεστεί ένταλμα που εξέδωσε χθες σε βάρος του η 11η ανακρίτρια για ληστείες κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη.

Αφού εκτελεστεί το ένταλμα ο συλληφθείς αναμένεται μετά να εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί για τα αδικήματα για τα οποία η ανακρίτρια εξέδωσε το ένταλμα σε βάρος του.

Ο Γεωργιανός συμμετείχε στην άγρια εισβολή σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι στις 7 Μαρτίου, όπου είχε βασανίσει και ξυλοκοπήσει το ζευγάρι.

Αν και αρχικά είχε αποκλειστεί η συμμετοχή του στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, οι αστυνομικοί ψάχνουν τις λεπτομέρεις που θα τους ανοίξουν το δρόμο των ερευνών καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον 36χρονο να παίζει σημαντικό ρόλο στη στρατολόγηση ατόμων σε άγριες ληστρικές επιδρομές. Παράλληλα ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα κληθεί εκ νέου στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δει τον αλλοδαπό μήπως στο πρόσωπο του αναγνωρίσει κάτι. Και αυτο γιατί ο Γεωργιανός εχει τον σωματότυπο του λεγόμενου κοντού της τριάδας των εισβολέων στην κατοικία των Γλυκών Νερών και ήταν και αυτός που έπνιξε την 20χρονη μητέρα.

Φονικό στα Γλυκά Νερά Εκδόθηκε ένταλμα σε βάρος του Γεωργιανού