Συνελήφθη δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες μαθήτριες του

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κατάχρηση ανηλίκων λόγω της ιδιότητας του και προσέγγιση μέσω διαδικτύου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συνελήφθη δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες μαθήτριες του

Συνελήφθη 48χρονος δάσκαλος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών καθώς έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες μαθήτριες του, και συγεκριμένα πέμπτης δημοτικού.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής μετά από τρεις καταγγελίες γονέων που δέχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησαν την Παρασκευή στη σύλληψη του «διαδικτυακού σάτυρου δασκάλου», ενώ αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν είναι εάν ο συγκεκριμένος έχει παρενοχλήσει και άλλα κοριτσάκια. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κατάχρηση ανηλίκων λόγω της ιδιότητάς του και προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν τα τρία κοριτσάκια που δέχονταν το στενό διαδικτυακό «κυνήγι» του δασκάλου αποφάσισαν να μιλήσουν στους γονείς τους για όλα όσα βίωναν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής να προχωρήσουν στην άμεση σύλληψή του.

Από την έφοδο που πραγματοποίησαν στην οικία του στα νότια προάστια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα λάπτοπ, το τάμπλετ του δασκάλου καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. Το υλικό οδηγήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να γίνει φύλλο και φτερό και να διαπιστωθεί ποιες ήταν οι επαφές του και αν έχουν πέσει και άλλα κοριτσάκια θύματά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος δάσκαλος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο της ενόργανης.

Συνελήφθη δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μήνυμα σε ανήλικες μαθήτριες του

Πακιστανός βίασε 65χρονη στο σπίτι της

Σοκ επικρατεί η είδηση πως Πακιστανός κακοποίησε σεξουαλικά γυναίκα μέσα στη μονοκατοικία της στην κοινότητα Μουρίκι των Θηβών. Ο άνδρας διέρρηξε μια μπαλκονόπορτα για να κλέψει αλλά βρήκε μπροστά του την ένοικο και δεν δίστασε να την βιάσει.

Η 65χρονη βρισκόταν μόνη στο εσωτερικό του σπιτιού, την ακινητοποίησε χρησιμοποιώντας βία και ξέσπασε πάνω της τα σεξουαλικά του απωθημένα! Αμέσως μετά, έφυγε από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όμως, η 65χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε σαφή περιγραφή του, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από μεικτή περιπολία και να συλληφθεί. Ο 30χρονος Πακιστανός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου κρατείται και κλήθηκε η 65χρονη για να τον αναγνωρίσει.

Η γυναίκα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να επιβεβαιωθεί ο βιασμός και να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Θήβα βιασμός

Ενώ, την απόλυτη φρίκη φαίνεται πως έζησε μια 25χρονη στη Νέα Σμύρνη στα χέρια ενός 40χρονου, την οποία ο δράστης φέρεται να βίασε παρουσία και άλλων τεσσάρων ατόμων, να της ξύρισε το κεφάλι και να της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα.