Επίθεση με βιτριόλι: Ανατριχιάζει η φωτογραφία της Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Το πρώτο της μήνυμα μετά το 8ο χειρουργείο - Μας δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της με τα εγκαύματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση με βιτριόλι: Ανατριχιάζει η φωτογραφία της Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου υποβλήθηκε χθες στο όγδοο χειρουργείο, με την ίδια να δημοσιεύει μια ανατριχιαστική και σπαρακτική φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Ιωάννα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, με αποτέλεσμα να έχει σοβαρά τραύματα τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο της.

Η ίδια προχώρησε σε μια ανάρτηση όπου δείχνει για πρώτη φορά μέρος του χεριού της με τα σοβαρά εγκαύματα που έχει υποστεί, με την εικόνα να σοκάρει.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά το 8ο χειρουργείο

“Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη” έγραψε στην εν λόγω φωτογραφία.

Επίθεση με βιτριόλι ανατριχιάζει η φωτογραφία της Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

«Το ένα αυτί της Ιωάννας έχει εξαφανιστεί»

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, της κοπέλας που δέχθηκε πριν ένα χρόνο την επίθεση με βιτριόλι και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως το ένα της αυτί έχει εξαφανιστεί από το καυστικό υγρό.

Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην απόφαση να δικαστεί με την κατηγορία για ανθρωποκτονία η 36χρονη δράστης και τόνισε ποια ήταν τα κίνητρά της.

«Αποφάνθηκε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ότι η κατηγορούμενη κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Είχε ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να της κάνει απλά ζημίες, αλλά το βούλευμα αναφέρεται σε τόσο μεγάλη ποσότητα, που λιώσανε οι τοίχοι όπου ακούμπησε το υγρό, με αποτέλεσμα να έχει συμβεί αυτή η βλάβη στην κοπέλα.

Με τη βλάβη που έχει η Ιωάννα είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει. Το μόνο που θα σας πω είναι πως το ένα της αυτί έχει εξαφανιστεί, το μάτι της ακόμη συνεχίζει να έχει πρόβλημα. Κυκλοφορεί μόνιμα με μάσκα, δεν κάνει να εκτεθεί στο φως γιατί πονάει πάρα πολύ. Έχει κάνει ήδη 8 χειρουργεία και πρόκειται να κάνει πάρα πολλά ακόμα. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα κάνει άλλα 10 χειρουργεία.

(Η κατηγορούμενη) την παρακολουθούσε, είχε βάλει GPS, είχε κάνει πρόβα του εγκλήματος, είχε πακιστανικό τηλέφωνο για να μην την εντοπίσουν, είχε προμηθευτεί περούκα, είχε μεταμφιεστεί... Ούτε σε ταινία. Σίγουρα υπήρχε μία ζήλεια. Είναι δεδομένο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται λόγω ζήλειας και μίσους τέτοια πράγματα. Δεν εργάζεται, δεν πληρώνεται, και είναι ένα κορίτσι με ελάχιστα χρήματα. Ένα νέο κορίτσι κλεισμένο μες στο σπίτι, με αφόρητους πόνους, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει σχεδόν ένα χρόνο μετά. Έχουν ανοίξει πάρα πολλά θέματα» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λύτρας.