Αγία Μαρίνα: Πακιστανοί επιτέθηκαν και ξεγύμνωσαν 25χρονη

Σοκαριστικό συμβάν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγία Μαρίνα: Πακιστανοί επιτέθηκαν και ξεγύμνωσαν 25χρονη

Ένα πραγματικά σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, όταν μία 25χρονη κοπέλα δέχθηκε επίθεση από ομάδα Πακιστανών, οι οποίοι της επιτέθηκαν στο πάρκινγκ ενός καταστήματος και την ξεγύμνωσαν, σκίζοντάς της τα ρούχα.

To χρονικό του σκηνικού στην Αγία Μαρίνα

To άγριο σκηνικό στήθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Ήταν 18:00 όταν η κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο πάρκινγκ του καταστήματος στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ο άνδρας απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά και τότε η ομάδα των έξι, την πλησιάζει και την περικυκλώνει. Ένας εκ των δραστών σηκώνει το κινητό και ξεκινά το live streaming, ενώ οι υπόλοιποι ορμάνε πάνω της και της τραβούν τα ρούχα.

Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει όμως εκείνοι σαν πεινασμένα αρπακτικά, συνεχίζουν να της τραβούν τη μπλούζα και οταν το θύμα βάζει τις φωνές και αρχίζει να κλαίει, οι δράστες αρχίζουν να βγάζουν αλαλαγμούς και δυνατές φωνές στη γλώσσα τους.

Ένα φρικτό και αδιανόητο σκηνικό... Η κοπέλα αντιστέκεται και τελικά καταφέρνει να ξεφύγει και οι δράστες απομακρύνονται. Το συμβάν το καταγγέλει στην Αστυνομία και μετα τη σύλληψη των δυο στις 19:45, οι αστυνομικοί αναζητούν και τα υπολοιπα τέσσερα μέλη της άγριας συμμορίας των βιαστών. Την ίδια στιγμή, ραγδαίες είναι και οι εξελίξεις με το μακελειό που σημειώθηκε στην Κέρκυρα.

Θήβα: Πακιστανός βίασε 65χρονη στο σπίτι της

Σοκ επικρατεί η είδηση πως Πακιστανός κακοποίησε σεξουαλικά γυναίκα μέσα στη μονοκατοικία της στην κοινότητα Μουρίκι των Θηβών. Ο άνδρας διέρρηξε μια μπαλκονόπορτα για να κλέψει αλλά βρήκε μπροστά του την ένοικο και δεν δίστασε να την βιάσει.

Η 65χρονη βρισκόταν μόνη στο εσωτερικό του σπιτιού, την ακινητοποίησε χρησιμοποιώντας βία και ξέσπασε πάνω της τα σεξουαλικά του απωθημένα! Αμέσως μετά, έφυγε από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όμως, η 65χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε σαφή περιγραφή του, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από μεικτή περιπολία και να συλληφθεί. Ο 30χρονος Πακιστανός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου κρατείται και κλήθηκε η 65χρονη για να τον αναγνωρίσει.

Η γυναίκα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να επιβεβαιωθεί ο βιασμός και να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Θήβα βιασμός

Ενώ, την απόλυτη φρίκη φαίνεται πως έζησε μια 25χρονη στη Νέα Σμύρνη στα χέρια ενός 40χρονου, την οποία ο δράστης φέρεται να βίασε παρουσία και άλλων τεσσάρων ατόμων, να της ξύρισε το κεφάλι και να της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα.