Πανελλαδικές 2021: Νεοελληνική Γλώσσα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Όλες οι αλλαγές λόγω κορωνοϊού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανελλαδικές 2021: Νεοελληνική Γλώσσα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Πρώτη μέρα Πανελλαδικών Εξετάσεων σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ με εξεταζόμενο μάθημα τη Νεοελληνική Γλώσσα.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη, 16 Ιουνίου, με την εξέταση των Αρχαίων Ελληνικών (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), των Μαθηματικών (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και της Βιολογίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και για τους μαθητές των ΕΠΑΛ την Πέμπτη, 17 Ιουνίου με την εξέταση των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

Πώς θα γίνουν λόγω κορωνοϊού οι πανελλαδικές εξετάσεις

Εκτός από τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό που είναι παρόμοια με όσα ίσχυσαν κατά τη δια ζώσης παρουσία των μαθητών στα σχολεία, υπάρχουν κάποιες αλλαγές, που θα ισχύσουν από φέτος.

Η κατάθεση δυο μηχανογραφικών, η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ), η αύξηση του αριθμού των εισακτέων σε κάποιες σχολές, η μείωση σε άλλες, η ενημέρωση των υποψηφίων με SMS, αποτελούν κάποιες από τις αλλαγές του υπουργείου. Επίσης, επανέρχονται οι... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr