Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συντετριμμένος έφτασε στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος

"Αυτή η υπόθεση θα έχει εκπλήξεις"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συντετριμμένος έφτασε στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος

Ο 32χρονος πιλότος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Αλόννησο στην Αθήνα για νέα κατάθεση καθώς οι Αρχές έχουν νέα στοιχεία στη διάθεσή τους. Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, ερευνάται το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού, με την Αστυνομία να ψάχνει να βρει πότε και πώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Νέα στοιχεία έχουν προκύψει και για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, η υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της και αναμένονται εξελίξεις άμεσα και εκπλήξεις. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ έκανε λόγο και για συλλήψεις. «Αυτή η υπόθεση θα έχει εκπλήξεις. Νομίζω ότι αυτό που έκανε η αστυνομία, είναι κάτι που έχει σημασία γιατί θα μπορέσει να ρίξει περισσότερο φως μια νέα κατάθεση ενδεχομένως του συζύγου της άτυχης Καρολάιν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τι κατέθεσε η «ψυχολόγος» της Κάρολαιν στη ΓΑΔΑ

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η φερόμενη ως ψυχολόγος της Κάρολαιν που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, η οποία έδωσε τις δικές της εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις που έκανε για την υπόθεση.

Η εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί, βάση και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, εάν έχει τελεστεί από την πλευρά της το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Η κα Μυλωνοπούλου ανέφερε ότι δεν δήλωσε ποτέ ότι είναι ψυχολόγος και ότι η επαγγελματική της ιδιότητα παρερμηνεύτηκε κατά λάθος από τους δημοσιογράφους. Κατέθεσε στους αξιωματικούς της υπηρεσίας που έχουν αναλάβει την προανάκριση ότι στην κατοχή της έχει ένα Κέντρο Θεραπευτικής Ύπνωσης – Ψυχοθεραπευτικών και Συμβουλευτικών Προσεγγίσεων.

Μάλιστα έδωσε και αντίγραφο της άδεια από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο στην οποία αναγράφεται ο κωδικός δραστηριότητας του παραπάνω κέντρου, ενώ στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να προσκομίσει και τίτλους σπουδών της.

Η κα Μυλωνοπούλου η οποία πήγε αυτοβούλως με ταξί, το οποίο όμως συνόδευε όχημα της ΕΛ.ΑΣ, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών παρέμεινε στο γραφείο των αστυνομικών που την εξέτασαν για περίπου δυόμιση ώρες.

Στο μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας έφτασε λίγο μετά τις έντεκα σήμερα το πρωί κι εκτός από τις ερωτήσεις των αστυνομικών για την επαγγελματικής ιδιότητα, φαίνεται να αναφέρθηκε και στο ζευγάρι το οποίο γνώρισε κατά τη διάρκεια συνεδριών τον περασμένο Ιανουάριο. Μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν ήρθε και πάλι σε επαφή με τον 32χρονο πιλότο στον οποίο του εξέφρασε τα συλλυπητήρια της.