Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της Κάρολαϊν ομολόγησε το έγκλημα

Παραδέχθηκε τη δολοφονία της 20χρονης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της Κάρολαϊν ομολόγησε το έγκλημα

Μετά από πολύωρη κατάθεση, ο 32χρονος σύζυγος της Κάρολαϊν, ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ο πιλότος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στους αστυνομικούς -μετά από πάνω από επτά ώρες εξαντλητικής ανάκρισης- ότι είχε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ με την σύζυγό του.

Επίσης τόνισε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους αστυνομικούς γιατί φοβόταν για την ενός έτους σήμερα κόρη του με την Κάρολαϊν.

Οι πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν πως οι απαντήσεις που δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν ήταν πειστικές.

Αυτό ήταν το κίνητρο του πιλότου

Νεότερα στοιχεία προκύπτουν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλονίζει την χώρα, με το κίνητρο του 32χρονου πιλότου να αποκαλύπτεται σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν, αποτελώντας πια τον βασικό ύποπτο.

Από πηγές της ΕΛΑΣ διαρρέεται ότι οι αρχικές καταθέσεις του 32χρονου, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου έχουν «καταρρεύσει», καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία που τον μετατρέπουν στον νούμερο ένα βασικό ύποπτο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τα τελευταία μηνύματα που αντάλλασσε τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι, σύμφωνα με τα οποία, η 20χρονη είχε εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή της να χωρίσει τον 32χρονο πιλότο και να πάρει μαζί της την μόλις 11 μηνών κόρη τους... διαβάστε τη συνέχεια για το κίνητρο του πιλότου στο Athensmagazine.gr