Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου "σπάει" την σιωπή του

"Μου φαίνεται λυτρωμένος"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ο δικηγόρος που ανέλαβε τον 33χρονο πιλότο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης πως δολοφόνησε την σύζυγό του, Καρολάιν,, είναι ο Βασίλης Σπύρου, ο οποίος αφού συνομίλησε με τον εντολέα του έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “T- Live”.

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Το ζήτημα είναι ότι θέλω να γίνει σεβαστό το εξής γεγονός. Αφενός τον άνθρωπο τον είδα και μιλήσαμε και είπαμε όσα λέγονται μεταξύ εντολέα και δικηγόρου αλλά εγώ σήμερα δεν έχω καν δει την δικογραφία. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και παρακαλώ να μείνουμε εκεί γιατί ούτε προθεσμία έχουμε πάρει από τον ανακριτή και φυσικά δεν έχει ακόμα απολογηθεί. Δεν νομίζω ότι έχουν σχέση οι προσωπικές εντυπώσεις και συμπάθειες και αντιπάθειες που δημιουργούνται. Ο ρόλος του δικηγόρου και του κάθε δικηγόρου είναι να υπερασπίζεται έναν εντολέα και αυτός ο άνθρωπος παρότι προδήλωσε όπως φαίνεται ότι διέπραξε αυτό το έγκλημα έχει κι αυτός και ανάγκη και υποχρεωτικής παρουσίας στην πραγματικότητα ενός δικηγόρου.

Δεν έχω μιλήσει με την οικογένειά του. Έχω μιλήσει μόνο με τον ίδιο και αυτό που μπορώ να σας επιβεβαιώσω είναι ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ένας άνθρωπος που έχει φτάσει σε αυτό το νομικό σημείο, δηλαδή πριν ξεκινήσει η νομική διαδικασία και μετά από όλη αυτή τη διαδικασία τόσων ωρών που πέρασε στην αστυνομία, θα έλεγα προσωπική εκτίμηση, ότι μου φαίνεται λυτρωμένος», είπε ο δικηγόρος του 33χρονου πιλότου.

Τα πρώτα λόγια του πιλότου μετά την ομολογία του

«Είμαι μετανιωμένος, θέλω να τιμωρηθώ για αυτό που έκανα», ήταν πρώτα λόγια του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στα κρατητήρια, ενώ επανέλαβε την πρόθεσή του να αναλάβει την επιμέλεια της κόρης αφού εκτίσει την ποινή του για τον φόνο της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν.