Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του πιλότου μέσα από τα κρατητήρια

«Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του πιλότου μέσα από τα κρατητήρια

Δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έκανε μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος που το βράδυ της Πέμπτης ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σε κάθε περίπτωση θέλησε να τονίσει πως το μόνο πράγμα που τον νοιάζει πραγματικά είναι το παιδί του και πως η συγγνώμη είναι πολύ λίγη για την πράξη που έκανε.

Οι δηλώσεις του πιλότου μέσα από κρατητήρια για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

«Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος… Με νοιάζει μόνο το παιδί… Έκρυψα την αλήθεια μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω. Μου αξίζει η τιμωρία μου και αρνήθηκα να με εξετάσει ψυχίατρος, είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έγινε», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν.

Αναφορικά με την κόρη του Λυδία, ο 33χρονος πιλότος δήλωσε: «Ένα πράγμα θέλω πια. Το παιδί μας, η Λυδία να πάει είτε στη μια μου οικογένεια είτε στην άλλη μου οικογένεια. Η Λυδία είναι όλη μου η ζωή. Οι καυγάδες που είχαμε με την Καρολάιν αφορούσαν μόνο το παιδί μας».

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του στο Mega

«Θα μπορούσε να τα είχε αρνηθεί. Η πρόθεσή του ήταν να ομολογήσει. Δεν μπορούμε να μπούμε στην ψυχοσύνθεσή του, εξ’ αρχής ο ίδιος λέει ότι αυτό που σκεφτόταν ήταν το τέκνο του μετά την πράξη. Έχει αναλύσει όλα τα περιστατικά και πως κατέληξε το θύμα. Δεν είχε κίνητρο, δεν είχε προσχεδιάσει το οτιδήποτε», υπογράμμισε μεταφέροντας τις θέσεις τους εντολέως του.

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι «τα πραγματικά περιστατικά μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικά», σχολιάζοντας το πόρισμα της ιατροδικαστής. «Δεν πάει να κρυφτεί πίσω από νομικά παράθυρα ο εντολέας μου. Σε καμία περίπτωση ούτε το κίνητρο υπήρχε, ούτε είχε προσχεδιαστεί τίποτα. Δεν υπήρχε κανένας συνεργός».

Ο Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης ανέφερε πως ο 33χρονος είναι συντετριμμένος είπε ότι «το συγγνώμη είναι η μικρότερη λέξη που μπορεί να εκφέρει. Συγγνώμη ζητά από τις δύο οικογένειες και προς όλους», διευκρίνισε.