Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη - «Το παιδί θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά»

«Δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη - «Το παιδί θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά»

Στην ΕΡΤ μίλησε το πρωί της Κυριακής η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία έκανε το δικό της σχόλιο για το σοκαριστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η κυρία Κούλα Τοπαλούδη είχε συγκλονίσει και με τα λόγια της για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και σήμερα επανήλθε με ένα εξίσου ηχηρό μήνυμα.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορωνοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους.

Δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο. Δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι.

Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», είπε αρχικά η κυρία Κούλα Τοπαλουδη.

«Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν», πρόσθεσε η μητέρα κι εύλογα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γ. Σκάλκος, παρενέβη με το ερώτημα «γιατί γίνεστε εσείς αποδέκτης και όχι οι ειδικοί», υπενθυμίζοντας τα καταφύγια κακοποιημένων γυναικών.

Η Κ. Τοπαλούδη επέμεινε ότι ακόμη και κακοποιημένες γυναίκες σε νοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους». Ποιοι ξενώνες δέχονται να βρούν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα, πρόσθεσε.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Λασκαράτος υπενθύμισε ότι η μητέρα της Κάρολαϊν πίστευε ότι είναι ευτυχισμένη, θίγοντας το φαινόμενο τα παιδιά να μην μιλάνε στον γονέα.

«Από την πολλή αγάπη τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς», ανέφερε η κυρία Τοπαλούδη.

«Ευτυχώς που είναι η μικρή και μας αποσπά λίγο την προσοχή»

Ένας στενός οικογενειακός φίλος του 32χρονου πιλότου που στέρησε τη ζωή από τη σύζυγό του, Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, επικοινώνησε με την εκπομπή Έλα Χαμογέλα από την Αλόννησο, απ' όπου πήραν οι αρχές τον δράστη και αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον αδερφό του.

Ο Δημήτρης Δροσάκης, φίλος του 32χρονου πιλότου υποστήριξε στην πρωινή εκπομπή: «Εγώ ξέρω την οικογένεια πάρα πολύ καλά. Έναν Μπάμπη, πριν το συμβάν. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα, αναμένουμε τις εξελίξεις να δούμε τι θα γίνει. Όσο για το μωράκι; Πιστεύω ότι πρέπει να το αγκαλιάσουμε όλοι.

Μιλήσαμε με τον αδερφό του πιλότου πριν από το μνημόσυνο. Έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού και επί λέξει μας είπε: “Ευτυχώς που είναι η μικρή και μας αποσπά λίγο την προσοχή”».