Live News: Η αποκάλυψη του Νίκου Ευαγγελάτου για τη μητέρα του 32χρονου

«Θα σας πω μια λεπτομέρεια που έμαθα, σοκαριστική»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Live News: Η αποκάλυψη του Νίκου Ευαγγελάτου για τη μητέρα του 32χρονου

Μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος αναφέρθηκε στην άτυχη μητέρα του 32χρονου πιλότου και στη σχέση που είχε αυτή η γυναίκα με τη μικρή Λυδία, το μωρό του Μπάμπη και της Κάρολαϊν.

Αμέσως μετά το φονικό, είδαμε ένα πλάνο της μητέρας του καθ' ομολογία δράστη να κρατάει τη μικρή στην αγκαλιά της και ο Νίκος Ευαγγελάτος, στάθηκε στο εν λόγω πλάνο στη σημερινή του εκπομπή.

Η αποκάλυψη του Νίκου Ευαγγελάτου για τα Γλυκά Νερά

«Λέμε όλα αυτά όχι γιατί υπάρχει διάθεση τιμωρίας ή εξόντωσης αλλά περισσότερο για να καταλάβουμε τι έγινε. Η ιστορία ξεκινάει πολύ πιο πίσω από τότε που ο 28χρονος Μπάμπης ερωτεύεται τη 15χρονη. Εάν αυτή την υπόθεση τη βλέπαμε διαφορετικά θα τη μιλάγμαε για τα όρια της παιδεραστίας. Το ερώτημα είναι γιατί. Γιατί ο Μπάμπης παντρεύεται την 18χρονη Καρολάιν και προσπαθεί να τη φυλακίσει.

Θα σας πω μια λεπτομέρεια που έμαθα, σοκαριστική. Μετά τη δολοφονία βγαίνει έξω από το σπίτι ο πατέρας και η μητέρα του Μπάμπη. Θυμάστε το πλάνο που η μητέρα του κρατάει το μωρό του. Θέλω να σας πω ότι έμαθα ότι εκείνο το πρωινό, το μοιραίο, ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα αυτή, η γιαγιά του μωρού το πήρε αγκαλιά. Μέχρι τότε δεν το είχε πάρει ποτέ αγκαλιά.

Ο Μπάμπης είχε περιορίσει ασφυκτικά τη γυναίκα του. Κι όταν ένιωσε ότι αυτό το πλάσμα έψαχνε να αυτονομηθεί αποφάσισε να τη σκοτώσει. Κι αυτή είναι μια συμπεριφορά που πρέπει να τη φωτίσουμε. Ας μείνουμε στην πραγματικότητα, στο τι θα πει βία μέσα στα σπίτια, στο τι θα πει δολοφονία γυναικών, γιατί αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Έτσι έστησε τη «ληστεία» ο Μπάμπης

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το κουτί του επιτραπέζιου, όπου υποστήριζε ότι «έκρυβε» τα χρήματα ο Μπάμπης στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, όταν εισέβαλαν οι υποτιθέμενοι ληστές, είδε το φως της δημοσιότητας και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Ο πιλότος, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του που τελικά κατέρρευσαν στην ανάκριση, φέρεται να υπέδειξε στους δράστες το κουτί με το επιτραπέζιο παιχνίδι όπου, όπως είπε, υπήρχαν κρυμμένα 15.000 ευρώ.

Ο συζυγοκτόνος αύριο, Τρίτη 22/6, οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί για τη δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Δείτε και την τελευταία φωτογραφία που τράβηξε με το κινητό της η Καρολάιν.

Γλυκά Νερά ντοκουμέντο από το σπίτι