Καταγγελία για βιασμό 29χρονης στο Κολωνάκι

Οι Αρχές συνέλαβαν τον δράστη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καταγγελία για βιασμό 29χρονης στο Κολωνάκι

Μία νέα σοκαριστική καταγγελία για βιασμό είδε το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά, αφορά μία 29χρονη εργαζόμενη σε μπαρ που τα ξημερώματα της Παρασκευής κατήγγειλε έναν πελάτη του μαγαζιού στο οποίο εργαζόταν.

Λίγο μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τον βιασμό της 50χρονης στα Πετράλωνα, δημοσιεύτηκε αυτή η ιστορία για την άτυχη κοπέλα.

Τι συνέβη στο Κολωνάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 45χρονος Αλβανός γνώρισε ως πελάτης μία 30χρονη Ελληνίδα που εργαζόταν σε μπαρ στο Κολωνάκι. Εκεί της πρότεινε να συνεχίσουν την έξοδό τους στο Γκάζι για ένα ποτό, όπως και έγινε και ύστερα της πρότεινε να συνεχίσουν το ποτό τους στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, που ήταν στον ίδιο δρόμο με το μαγαζί που η κοπέλα εργαζόταν.

Εκείνη τον ακολούθησε και όταν μπήκαν στο σπίτι, ο δράστης κλείδωσε την πόρτα, της επιτέθηκε και την βίασε. Η γυναίκα κατάφερε να του ξεφύγει, άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω. Η ίδια, παρατήρησε ένα διερχόμενο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, καλώντας σε βοήθεια τους αστυνομικούς.

Εκείνοι αμέσως βγήκαν έξω, μπήκαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον δράστη. Οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για βιασμό.

Βιασμός 29χρονης Κολωνάκι

«Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα το ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος από...»

Για τον βιασμό της από τον 35χρονο άνδρα στα Πετράλωνα μίλησε η 50χρονη καθαρίστρια, δηλώνοντας πως είναι κάτι που θέλει να ξεχάσει και ήδη είναι σε επικοινωνία με ψυχολόγους για να προσπαθήσει να το ξεπεράσει.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο, δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα το ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος από πίσω. Έκανε τα πάντα σε εμένα..», ανέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN.

«Θέλω να το ξεχάσω, ήδη είμαι με ψυχολόγους και τέτοια», εξήγησε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που κατάφερε να ξεφύγει. «Πείτε το τύχη, πείτε ότι με βοήθησε γιατί προσευχόμουν όλη την ώρα στον Θεό... Σας παρακαλώ, μη με βάλετε να τα θυμηθώ πάλι, προσπαθώ να ξεκουραστώ, να ξεχάσω».