Ραγδαίες εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε ο ένας από τους δυο δικηγόρους

Ποιος ο λόγος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαίες εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε ο ένας από τους δυο δικηγόρους

Ξαφνική τροπή παίρνει η υπόθεση του 32χρονου πιλότου λίγο πριν βρεθεί στον ανακριτή σήμερα για να καταθέσει την απολογία του! Εγκατέλειψε την υπεράσπιση του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο ένας εκ των δύο δικηγόρων που είχε αναλάβει την υπόθεση.

Όπως είπε ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στις τηλεοπτικές κάμερες, ο ίδιος δεν επιθυμεί να ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση και την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Διευκρινίζοντας είπε πως οι λόγοι της απόφασής του είναι προσωπικοί.

Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στα Γλυκά Νέρα

Ασταμάτητες είναι οι εξελίξεις που έρχονται στο φως για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Αφού έγινε γνωστή η αποτρόπαια κίνηση που έκανε ο 32χρονος συζυγοκτόνος κατά την διάρκεια της κηδείας, η Σταματία Μάρκου, νομική εκπρόσωπος της ψυχολόγου της 20χρονης, μίλησε στο STAR αποκαλύπτοντας ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ζητήσει να την επισκεφτεί καθώς ισχυριζόταν ότι χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.

Στην πραγματικότητα ο πιλότος ήθελε να μάθει αν η ψυχολόγος γνώριζε κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψή του.

«Πήγε και τη βρήκε από κοντά και έκλαιγε. Δήθεν έκλαιγε. Βέβαια, δεν έπεισε την εντολέα μου. Πήγε και τη βρήκε από κοντά στο γραφείο της. Της είπε ότι και καλά έχει ανάγκη ο ίδιος να παρακολουθηθεί από την εντολέα μου. Βέβαια, η εντολέας μου βρήκε δικαιολογία και δεν του έκλεισε ραντεβού για να συνεχίσει συνεδρίες. Έδειχνε ότι ήταν πάρα πολύ λυπημένος και πολύ συντετριμμένος, έλεγε το πόσο την αγαπούσε και προσπαθούσε να την μεταπείσει... Βασικά προσπαθούσε να εντοπίσει εάν η εντολέας μου γνώριζε πράγματα και λεπτομέρειες από την Καρολάιν», πρόσθεσε η κ. Μάρκου.

Η κ. Μάρκου υποστήριξε ότι ο 32χρονος πίεζε την πελάτισσα της να βγει και να μιλήσει δημόσια όταν τα ΜΜΕ άρχισαν να τον φωτογραφίζουν σαν ύποπτο για τη δολοφονία της Καρολάιν. Συγκεκριμένα της έλεγε ότι όλα όσα ακούγονται είναι αθλιότητες και την παρότρυνε να δώσει απαντήσεις. «Ξέρεις πόσο αγαπούσα τη γυναίκα μου», της έλεγε χαρακτηριστικά.

Η σημαντικότερη αποκάλυψη που έκανε η Σταματία Μάρκου ήταν το γεγονός ότι η ψυχολόγος γνώριζε για τα προβλήματα που είχε το ζευγάρι. Μάλιστα η Καρολάιν της είχε εμπιστευτεί ότι φοβάται τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.