Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Τέσσερις άνδρες βίασαν 25χρονη έγκυο σε υπόγειο

Συνελήφθησαν τρεις ως ύποπτοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Τέσσερις άνδρες βίασαν 25χρονη έγκυο σε υπόγειο

Μετά τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας, ακόμη ένας σοκάρει το Πανελλήνιο. Συγκεκριμένα, σε σοκ βρίσκονται στην τοπική κοινωνία του Αγίου Παντελεήμονα μετά από καταγγελία 25χρονης κοπέλας, πως έπεσε θύμα βιασμού σε υπόγειο από τέσσερις άνδρες τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/6).

Γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα η 25χρονη εγκυμονούσα, πλησίασε αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν περιπολία και τους υπέδειξε υπόγειο διαμέρισμα μέσα στο οποίο, όπως κατήγγειλε, την βίασαν οι τέσσερις άνδρες.

Σύμφωνα με την κατάθεση της, οι τρεις άνδρες την οδήγησαν στο υπόγειο διαμέρισμα με ταξί από την πλατεία Ομονοίας και εκεί τους περίμενε και ο τέταρτος δράστης ο οποίος αναζητείται. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Καταγγελία για βιασμό 29χρονης και στο Κολωνάκι

Βιασμός 29χρονης Κολωνάκι

Μία νέα σοκαριστική καταγγελία για βιασμό είδε το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά, αφορά μία 29χρονη εργαζόμενη σε μπαρ που τα ξημερώματα της Παρασκευής κατήγγειλε έναν πελάτη του μαγαζιού στο οποίο εργαζόταν.

Λίγο μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τον βιασμό της 50χρονης στα Πετράλωνα, δημοσιεύτηκε αυτή η ιστορία για την άτυχη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 45χρονος Αλβανός γνώρισε ως πελάτης μία 30χρονη Ελληνίδα που εργαζόταν σε μπαρ στο Κολωνάκι. Εκεί της πρότεινε να συνεχίσουν την έξοδό τους στο Γκάζι για ένα ποτό, όπως και έγινε και ύστερα της πρότεινε να συνεχίσουν το ποτό τους στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, που ήταν στον ίδιο δρόμο με το μαγαζί που η κοπέλα εργαζόταν.

Εκείνη τον ακολούθησε και όταν μπήκαν στο σπίτι, ο δράστης κλείδωσε την πόρτα, της επιτέθηκε και την βίασε. Η γυναίκα κατάφερε να του ξεφύγει, άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω. Η ίδια, παρατήρησε ένα διερχόμενο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, καλώντας σε βοήθεια τους αστυνομικούς.

Εκείνοι αμέσως βγήκαν έξω, μπήκαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον δράστη. Οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για βιασμό.