Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις με την επιμέλεια του νεογέννητου

"Στον πιλότο θα..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις με την επιμέλεια του νεογέννητου

Δεν σταματούν οι εξελίξεις για τη συζυγοκτονία στα Γλυκά Νερά. Όλο το πανελλήνιο παρακολουθεί με ενδιαφέρον το θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας, η οποία στερήθηκε τη μητέρα της από τόσο νωρίς.

Ο γνωστός ποινικολόγος, Νίκος Αγαπηνός, κατέθεσε τη γνώμη του σχετικά με το ζήτημα της συνεπιμέλειας του άτυχος παιδιού, αλλά και στο κατά πόσο θα αναγνωριστούν στον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ελαφρυντικά.

«Θα υπάρξουν αποφάσεις των αρμοδίων θεσμικών οργάνων και κρίνω ότι ότι προς το παρόν θα αποφανθούν την αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον πατέρα. Έτσι, δεν θα τίθεται θέμα ευνοϊκής μεταχείρισης, καθώς δεν θα θεωρείται ότι έχει γονεϊκά καθήκοντα. Πιστεύω ότι θα απαγορευθεί κάθε επικοινωνία ανάμεσα στο παιδί και στον πατέρα. Ο πατέρας μπορεί να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού μόλις βγει από τη φυλακή, αλλά οι πιθανότητες μίας τέτοιας δικαίωσης είναι μηδενικές», δήλωσε.

«Όταν βγει ο πατέρας από τη φυλακή, η Λυδία θα είναι 15-16 ετών, οπότε θα είναι σε θέση να αποφασίσει μόνη της», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε πως... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr