Γλυκά Νερά - δικηγόρος Μπάμπη: «Ο πελάτης μου λέει ότι η τιμωρία του, του αξίζει»

«Αυτές τις 37 ημέρες ήταν γνώμονάς του, το παιδί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά - δικηγόρος Μπάμπη: «Ο πελάτης μου λέει ότι η τιμωρία του, του αξίζει»

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ' ομολογία δράστη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο οποίος εξήγησε πως ο πελάτης του λειτούργησε με γνώμονα το παιδί του.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Μπάμπη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ο δικηγόρος είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, μεταξύ άλλων: "Αυτές οι 37 ημέρες ήταν γνώμονάς του, το παιδί. Ο πελάτης μου συνειδητοποίησε ότι κατέστρεψε την οικογένειά του και μετά τη ζωή του. Ο πελάτης μου λέει ότι η τιμωρία του, του αξίζει. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από νομικά παράθυρα. Το αν υπάρχει βρασμός ή όχι θα κριθεί από τη δικαιοσύνη. Ο πελάτης μου ομολόγησε πριν τεθεί οποιαδήποτε ερώτηση από τους αστυνομικούς".

"Τι πατέρας είναι που ακουμπά το μωρό πάνω στη νεκρή μάνα;"

Όλοι δηλώνουν συγκλονισμένη με την απίστευτη δολοφονία στα Γλυκά Νερά κι ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, στον αέρα του Πρωινού την Πέμπτη ενώ η Φαίη Σκορδά συζητούσε με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, δεν άντεξε και ξέσπασε για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Τι πατέρας μπορεί να είναι ο συζυγοκτόνος; Εγώ πολύ απλά ρωτάω, ένας πατέρας ο οποίος σκοτώνει τη μάνα, σκοτώνει τη γυναίκα του, μετά παίρνει το μωρό και το ακουμπάει πάνω στο σώμα της νεκρής μάνας, τι πατέρας είναι για να μιλάμε τώρα για γονική μέριμνα και τι λέει ο νόμος; Δεν έκανε ήδη κακό στο παιδί;», είπε η Φαίη Σκορδά φανερά εκνευρισμένη.