Γλυκά Νερά: «Μετά την Καρολάιν και μετά το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί»

«Δεν με απασχολεί τόσο το πως θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, αλλά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: «Μετά την Καρολάιν και μετά το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί»

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Α. Κασιμάτης ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στο OPEN, για το φονικό στα Γλυκά Νερά «το παιδί δεν θα είναι καλό να μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου».

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, δήλωσε επίσης πως, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος για το παιδί και σημείωσε πως ήταν ειδεχθής επιλογή η πράξη του στραγγαλισμού της Καρολάιν.

«Δεν με απασχολεί τόσο το πως θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, αλλά το ότι κατάφερε να επιβιώσει. Η γνώμη μου είναι ότι μετά την Καρολάιν και μετά το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί. Κάποιος άνθρωπος που βιώνει το πέρασμα στην πράξη του εγκλήματος, ουσιαστικά μεταφέρει ένα τεράστιο ποσό εξωστρεφόμενης επιθετικότητας στο πρόσωπο που θανατώνει», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ενώ, όπως φαίνεται θα είναι κατηγορούμενος και για κακοποίηση της κόρης του ο πιλότος.

Γλυκά Νερά - "Η Λυδία θα δέχεται μπούλιγνκ στο σχολείο της Αθήνας γιατί.."

Κι ενώ έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκαριστικά κομμάτια από την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, επικρατεί ένα αλαλούμ με το τι θα συμβεί όσον αφορά την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

«Χθες υπεβλήθησαν δύο αιτήσεις στην κ. Εισαγγελέα με επιβοηθητικό ρόλο. Από την πλευρά της οικογένειας του κ. Αναγνωστόπουλου υπεβλήθη ένα αίτημα για να εκδοθεί διάταξη όσο αφορά τη συνεπιμέλεια, δηλαδή το παιδί να είναι έξι μήνες στην Αθήνα τους χειμερινούς μήνες και 6 μήνες στην Αλόννησο», εξέφρασε ο κ. Χαρμάνης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Όμως, τόνισε πως αυτό έχει κάποιες τεχνικές δυσκολίες. «Συνήθως επιδιώκουν να μην ταλαιπωρείται το παιδί ούτε να μετακινείται ούτε να έχει συχνές αλλαγές περιβάλλοντος. Και με την πρόταση για τους 6 μήνες, θα είναι μια διάσπαση του παιδιού και έτσι δεν θα μπορεί να προσαρμοστεί πουθενά», εξέφρασε, σημειώνοντας ότι η οικογένεια της Καρολάιν έχει ζητήσει να υπάρξει απόφαση για μόνιμη διανομή του παιδιού, τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια.