Γλυκά Νερά: Έφτασε στην Αλόννησο η μητέρα της Κάρολαιν με την μικρή Λυδία

Είναι έτοιμοι για μια νέα αρχή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκά Νερά: Έφτασε στην Αλόννησο η μητέρα της Κάρολαιν με την μικρή Λυδία

Πριν μερικά λεπτά, η μητέρα της Καρολάιν, κ. Σούζαν, μαζί με την μικρή Λυδία έφτασα στην Αλόννησο, έτοιμοι να κάνουν μια νέα αρχή, με την μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να της παραδίδει το παιδί.

Γιαγιά και εγγονή αφότου έφθασαν στο νησί, μπήκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο, και μαζί με μια καλή φίλη της κ. Σουζάν, την Δέσποινα, πήγαν απευθείας στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς στο νησί.

«Η απόφαση για την μικρή Λυδία είναι προσωρινή. Ας περιμένουμε και την οριστική. Δεν θα πρέπει το σπίτι της Σουζάνας να γίνει φυλακή για την μικρή Λυδία. Δηλαδή, εάν πολιορκείται καθημερινά το σπίτι από τηλεοράσεις και ρεπόρτερ και δεν μπορεί η Σουζάνα να βγάλει το παιδί μια βόλτα να αρχίσει να αναπνέει και να προσαρμόζεται στο περιβάλλον θα είναι λυπηρό» δήλωσε στο «Live News» η Χαρίκλεια Θεοδώρου, οικογενειακή φίλη της οικογένειας της Καρολάιν.

«Πρέπει να δημιουργηθεί ένα αίσθημα ασφάλειας. Θα την αγκαλιάσουμε όλοι στο νησί» πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου.

Στην Αλόννησο όλοι έχουν την πρόθεση να κάνουν τα πάντα ώστε η μικρή Λυδία να μεγαλώσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα και φυσιολογικά στο νέο της σπίτι. Στην αγκαλιά της γιαγιάς της, που το πρωί την πήρε στα χέρια της, από τη μητέρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου. Τη γυναίκα που την είχε όλες τις προηγούμενες μέρες, από τη στιγμή που ομολόγησε ο γιος της κι ξεκίνησε από το σπίτι της, στην Αγία Παρασκευή για να την παραδώσει.

Στην Αλόννησο όλοι δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το Γολγοθά που καλείται να ανέβει το αγγελούδι. Η μικρή Λυδία που πριν από λίγες μέρες έκλεισε ένα χρόνο ζωής, θα μεγαλώσει ορφανή από μητέρα και πρέπει να σταθεί δυνατή για να ξεπεράσει μια σειρά από δυσκολίες που αναπόφευκτα θα βρει μπροστά της.

Γι’ αυτό όπως τονίζουν κάτοικοι του νησιού στο «Live News», είναι αποφασισμένοι να κάνουν όλοι ότι περνάει από το χέρι τους. Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της μικρής Λυδίας, έχει ήδη ξεκινήσει με όλους να εύχονται τα καλύτερα για το αγγελούδι, που το τελευταίο δίμηνο τους έκανε κατ’ επανάληψη να δακρύσουν από συγκίνηση.

Η αλλαγή στο Facebook της Καρολάιν

Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης η μητέρα του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου παρέδωσε την μικρή Λυδία στα χέρια της οικογένειας της Καρολάιν . Λίγο μετά παρατηρήσαμε μια αλλαγή στο προφίλ της 20χρονης στα social media και συγκεκριμένα στο Facebook.

Συγκεκριμένα, όποιος επισκέπτεται το προφίλ της 20χρονης βλέπει πλέον τη φράση «Εις μνήμην», ενώ υπάρχει και ένα κειμενάκι στο οποίο γράφεται: «Στην μνήμη της Caroline Crourch. Ελπίζουμε ότι όσοι αγαπούν την Caroline, θα βρουν παρηγοριά πηγαίνοντας στο προφίλ της για να θυμηθούν και να τιμήσουν τη ζωή της».

Εδώ να τονίσουμε πως οι χρήστες του Facebook, μπορούν να ορίσουν κάποιον άνθρωπο σε περίπτωση θανάτου, προκειμένου να διαχειριστεί τον λογαριασμό τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω ένδειξη «εις μνήμην» παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, πολλές εβδομάδες μετά την δολοφονία της Καρολάιν.

 Γλυκά Νερά Καρολάιν