Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος "σπάει" την σιωπή του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Απαντά για την σχέση του με τον Σταύρο Δογιάκη και διαψεύδει την μητέρα της Καρολάιν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και προσπαθεί να δείξει τον καλύτερο εαυτό του με την ελπίδα πως τα χρόνια φυλάκισής του θα μειωθούν, έξω τα δημοσιεύματα για το όνομά του δίνουν και παίρνουν.

Ο 33χρονος πιλότος, όπως είναι ήδη γνωστό, διαμένει στα VIP τμήματα της φυλακής οπότε και ενημερώνεται καθημερινά μέσω τηλεόρασης για τα όσα λέγονται.

Επειδή έχουν βγει πολλές ανακρίβειες θέλησε να σπάσει την σιωπή του και μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, για πρώτη φορά απάντησε σε πολλά ερωτήματα!

Για την απόφαση Εισαγγελίας Ανηλίκων να δοθεί η επιμέλεια της Καρολάιν, στην οικογένεια της Καρολάιν, ο πρώην πιλότος δήλωσε: «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο».

Η σχέση του με τον Σταύρο Δογιάκη

Όσον για τον Σταύρο Δογιάκη, αρνείται πως γνώριζε τον επιχειρηματία ή επισκεπτόταν συγκεκριμένα ταβέρνα: «Δεν έχω σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας “Κρητικός}. Δεν γνωριζόμασταν ποτέ και δεν έχω επισκεφτεί το μαγαζί που διατηρούσε».

Για την φημολογία πως αγοράστηκε οικοπέδου 500τ.μ. στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, με έξοδα της μητέρας της Καρολάιν το διαψεύδει:

«Ακούγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Αναφέρομαι στο οικόπεδο που επρόκειτο να αγοράσουμε στο Πικέρμι. Αυτό που ισχύει πραγματικά είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για να το αγοράσουμε». Επίσης αρνείται πως πήγε είτε αυτός ή η Καρολάιν στην Κρήτη για να νοικιάσει κάποιο σπίτι.

Όσο για το γεγονός πως υπάρχει ημερολόγιο της Kαρολάιν που μέρος του δημοσίευσε η «Daily Mail» σχολιάζει: «Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολαιν την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

Τέλος ανέφερε πως τα έξοδα για την κηδεία της πρώην γυναίκας του, δεν τα πλήρωσε η οικογένεια της αλλά αυτός ο ίδιος.

Ο Μένιος Φουρθιώτης πλησίασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις Φυλακές

Μια τρομερή αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά την κοινή παρουσία του Μένιου Φουρθιώτη και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην 6η πτέρυγα στις Φυλακές του Κορυδαλλού!

Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό πως ο Μένιος Φουρθιώτης έχει συνδρομητική τηλεόραση μέσα στις Φυλακές και ενημερώνεται για τα πάντα. Έτσι γνωρίζει πολύ καλά ποιος ακριβώς είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής "κυνηγάει" τον δολοφόνο της Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά ώστε να τον πείσει να του δώσει συνέντευξη, την οποία θα προβάλει σε εκπομπή μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού. Άλλωστε... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr