Γλυκά Νερά: Αυτός θα ήταν ο νονός της μικρής Λυδίας

Φίλος του Μπάμπη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Αυτός θα ήταν ο νονός της μικρής Λυδίας

Ενώ οι εξελίξεις τρέχουν για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά, η μικρή Λυδία, το νεογέννητο μωράκι της Καρολάιν, βρίσκεται πλέον στην Αλόννησο, στα χέρια της οικογένειας της 20χρονης.

Ο νονός της Λυδίας

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν σχεδίασαν τη βάφτισης της Λυδίας και μάλιστα είχαν βρει και τον νονό.

Πρόκειται για έναν καλό φίλο του 33χρονου πιλότου, ο οποίος είναι κοσμηματοπώλης στο επάγγελμα. Μάλιστα η Καρολάιν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχαν πάρει από τον συγκεκριμένο άνθρωπο τις βέρες του γάμου τους που έγινε στην Πορτογαλία.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο το έχουμε δει μέχρι στιγμής σε αρκετά πλάνα από την κηδεία της Καρολάιν, στα οποία είναι πολύ κοντά τη μητέρα της άτυχης 20χρονης και την παρηγορεί.

Εξοργισμένη η οικογένεια της Καρολάιν

«Η γιαγιά της Καρολάιν δεν μπορεί καν να βγάλει το μωρό μια βόλτα στη βεράντα, δεν μπορεί καν να πάει τη Λυδία μια βόλτα με το καρότσι έξω. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία».

Αυτά σημειώνει ο κος Χαρμάνης, φανερά εκνευρισμένος με την κατάσταση με τα τηλεοπτικά δίκτυα και τις κάμερες που έχουν «παρκάρει» έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Αλόννησο. Όπως περιγράφει ο ίδιος, επί 24 ώρες τα τηλεοπτικά δίκτυα περιμένουν με αδηφάγο τρόπο να κλέψουν ένα καρέ από τις στιγμές της οικογένειας μέσα στο σπίτι, όπως η εικόνα που είδαμε χθες σε βραδινό δελτίο ειδήσεων με την κα Σουζάνα να κρατάει τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της στη βεράντα του σπιτιού.

Σύμφωνα τον κο Χαρμάνη, η 24ωρη παρουσία των τηλεοπτικών δικτύων έξω από το σπίτι στην Αλόννησο έχει δημιουργήσει μια ασφυχτική συνθήκη για την οικογένεια η οποία αυτή τη στιγμή επιζητεί όσο τίποτα άλλο την ηρεμία και το σεβασμό στο πένθος της.

«Οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια πρέπει να αφήσουν την οικογένεια ήσυχη, αν δεν το κάνουν θα κινηθούμε νομικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα» προειδοποιεί ο κος Χαρμάνης ο οποίος τονίζει ότι πλέον οι συνήγοροι της οικογένειας ασχολούνται εντατικά με τη νομική εξέλιξη της υπόθεσης ενώ η οικογένεια με τη σειρά της επιθυμεί να αφοσιωθεί ανενόχλητη στη Λυδία. «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δουν οι δημοσιογράφοι αυτή τη στιγμή» λέει χαρακτηριστικά ο κος Χαρμάνης.