Γλυκά Νερά: Νέα μήνυση εις βάρος της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Νέα μήνυση εις βάρος της  συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Νέα μήνυση σε βάρος της συμβούλου ψυχικής υγείας του πιλότου και της Καρολάιν κατέθεσε η Ένωση Ψυχολόγων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι της Ένωσης Ψυχολόγων κατέθεσαν εκ νέου μήνυση για τη σύμβουλο ψυχικής υγείας στο τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας, προκειμένου να ελεγχθεί αν η γυναίκα πληροί τις προϋποθέσεις για να ασκεί το εν λόγω επάγγελμα.

Είχε προηγηθεί αίτημα της Ένωσης Ελλήνων Ψυχολόγων, προκειμένου να καταθέσει η σύμβουλος του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, τα έγγραφα που πιστοποιούν ότι μπορεί να επαγγέλλεται την «ψυχολόγο». Υπενθυμίζεται ότι η ίδια είχε ισχυριστεί ότι είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας, κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης και εναλλακτικών θεραπειών και πως λανθασμένα της αποδόθηκε η ιδιότητα της «ψυχολόγου». Την ώρα που έγιναν γνωστά και τα 3 τα τηλεφωνήματα που έκανε ο Μπάμπης αφού έπνιξε την Καρολάιν

Οι διάλογοι του συζυγοκτόνου με την σύμβουλο ψυχικής υγείας του πιλότου και της Καρολάιν

Ενώ εκείνος ξεκινάει να "χτίζει" την ζωή του στην φυλακή, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως. Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία, ο 33χρονος επισκέφθηκε τη σύμβουλο ψυχικής υγείας επιχειρώντας να εκμαιεύσει από εκείνη τα όσα της είχε πει η Καρολάιν, στοιχεία δηλαδή που ενδεχομένως θα πρόδιδαν την ενοχή του.

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε αποκλειστικά τους διαλόγους του συζυγοκτόνου με την σύμβουλο ψυχικής υγείας μετά τη στυγερή δολοφονία.

Συγκεκριμένα στις 28 Μαΐου, 17 μέρες μετά το έγκλημα, ο συζυγοκτόνος επισκέφθηκε τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, με πρόθεση να εκμαιεύσει πληροφορίες από την κατάθεσή της στην αστυνομία αλλά και από τις συνεδρίες που είχε μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 με την 20χρονη.

Γλυκά Νερά μπάμπης

Ο 33χρονος ρωτούσε επίμονα την σύμβουλο για το αν θυμόταν για τους καυγάδες τους, για τους οποίους μιλούσε η Καρολάιν, ενώ εκείνη απαντούσε σχεδόν διπλωματικά: «Λέγαμε πάρα πολλά. Oλα τα ζευγάρια καυγαδίζουν, αυτά είναι ανούσια».

Ο δολοφόνος «προδόθηκε» από πολλές κινήσεις του στις λίγες συνεδρίες του με την σύμβουλο ψυχικής υγείας.

Η επαγγελματίας είχε υποψιαστεί την ενοχή του, καθώς ο 33χρονος προσπαθούσε να κλάψει , δεν την κοίταζε στα μάτια και σήκωνε το βλέμμα του πάρα μόνο όταν εκείνη κοιτούσε τις σημειώσεις της.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν έλεγε ότι προσπαθεί να διαχειριστεί το πένθος του, ενώ η ειδικός είχε προσέξει μέχρι και την κόρη των ματιών του, που πρόδιδε την ψυχρότητά του.

Στην τελευταία τους συνεδρία, η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε βεβαιωθεί για την ενοχή τ