Νίκαια: "Συγχωρώ τον οδηγό" - Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 7χρονης μπροστά στις κάμερες

"Μου είπαν οι γιατροί ότι μόνο όταν ένας άνθρωπος είναι διασωληνωμένος, μπορεί να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων. Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκαια:

«Συγχωρώ τον οδηγό, ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο που ο Θεός το πήρε μαζί του. Δεν ξέρω αν ο οδηγός είχε οικογένεια» είπε το μεσημέρι της Παρασκευής στο T-live ο πατέρας της 7χρονης που έχασε την ζωή της στη Νίκαια και πρόσθεσε ότι η επιθυμία του να δώσει τα όργανά της μικρής δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα καθώς, όπως του είπε η γιατρός, η δωρεά μπορεί να γίνει μόνο όταν ο ασθενής είναι διασωληνωμένος. «Μεταμορφώθηκε σε άγγελο»...

Και συνέχισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω τα παιδάκια τους. Μου είπαν οι γιατροί ότι μόνο όταν ένας άνθρωπος είναι διασωληνωμένος, μπορεί να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων. Ήθελα να βοηθάω ανθρώπους και το είχα μεταδώσει και στο παιδί μου. Η κόρη μου μεταμορφώθηκε σε άγγελο», ανέφερε με λυγμούς. «Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βρεθώ σε τέτοια θέση. Συγκλονιζόμουν και έκλαιγα όταν άκουγα γονείς να έχουν χάσει τα παιδιά τους», κατέληξε.

Νίκαια 7χρονη πατέρας

Στο μεταξύ, στα δικαστήρια Πειραιά μεταφέρθηκε νωρίτερα ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε την 7χρονη, ο οποίος ήταν κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού μετά το τραγικό δυστύχημα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, αφέθηκε ελεύθερος.

«Συγγνώμη» ακούστηκε να λέει στις κάμερες στην είσοδο των δικαστηρίων.

Για τον θάνατο της 7χρονης δεν φταίει ούτε ο οδηγός, ούτε η θεία!

Μια απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με την τραγωδία στη Νίκαια έφερε στο φως η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το λευκό τουριστικό λεωφορείο που επέστρεφε από την παραλία σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι της Γρ. Λαμπράκη. Άνοιξε τις πόρτες και κατέβηκαν τρεις επιβάτες: μια γυναίκα, η 12χρονη κόρη της και η μόλις επτά ετών ανιψιά της.

Περίμεναν για μερικά δευτερόλεπτα δίπλα στη διάβαση και όπως φαίνεται στο βίντεο δίστασαν για λίγο να περάσουν.

Οι πεζοί προσπάθησαν να περάσουν τον δρόμο, όπου βρισκόταν σταματημένο και το φορτηγό. Την επόμενη στιγμή το φορτηγό παρέσυρε το κοριτσάκι, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς της.

Ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή η τραγωδία οφείλεται στο... χαλασμένο φανάρι! Συγκεκριμένα το φανάρι για τους πεζούς φαίνεται να άναβε ανά... Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr