Γλυκά Νερά: Επιμένει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ότι άλλοι μπήκαν και σκότωσαν την Κάρολαιν

Ο ρόλος της 40χρονης που διατηρούσε δεσμό με τον πιλότο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Επιμένει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ότι άλλοι μπήκαν και σκότωσαν την Κάρολαιν

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τις φυλακές να διαδίδει πως τελικά δεν ήταν αυτός που σκότωσε την Κάρολαϊν αλλά άγνωστοι που μπήκαν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά προκειμένου να τον εκδικηθούν.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κάνει λόγο για αγνώστους, που μπήκαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και σκότωσαν την 20χρονη γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 32χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά, ενώ ο ίδιος βρέθηκε ξανά εσπευσμένα στον ανακριτή.

Ο ρόλος της 40χρονης στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Την ίδια ώρα, η πλευρά της οικογένειας της 20χρονης, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες που θα αποκαλύψουν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν, αναφέροντας ότι είχε συγκεντρώσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε προσωπικές επαφές με 40χρονη από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, που πιθανόν να έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία της Καρολάιν.

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μετά από επικοινωνία που είχε με νομικό εκπρόσωπο της 40χρονης, η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε κάποια σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες μέρες επανενεργοποιείται εκ νέου η έρευνα για την υπόθεση, με καταθέσεις μαρτύρων, μεταξύ αυτών και της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού.

Σάλος με πρωτοσέλιδο της Sun για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλου συνεχίζουν να ασχολούνται τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, με την Sun να χαρακτηρίζει «επικίνδυνο άνθρωπο» τον 33χρονο πιλότο σε δημοσίευμά της.

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται αστυνομική πηγή για την επιχείρηση μεταφοράς του Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο στην Αθήνα λίγο πριν την ομολογία.

Ως γνωστόν, αρχικά η αστυνομία είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μεταφερόταν στην Αθήνα με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ που προσγειώθηκε στην Αλόννησο, αμέσως μετά το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έχουν διαρρεύσει άλλες πληροφορίες – τις οποίες επικαλείται και η Sun – σύμφωνα με τις οποίες ο συζυυγοκτόνος αρχικά μεταφέρθηκε με... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr