Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σκλαβενίτης: Ξεκινά νέα σούπερ συνεργασία - Πώς θα έχεις έκπτωση στον τελικό λογαριασμό

Βήμα βήμα ο τρόπος

Σκλαβενίτης: Ξεκινά νέα σούπερ συνεργασία - Πώς θα έχεις έκπτωση στον τελικό λογαριασμό
Ενημέρωση 11.07.2021 12:07
Από Youweekly Team

Τα καταστήματα Σκλαβενίτης εδώ και χρόνια έχουν δείξει πως είναι κοντά στο καταναλωτικό κοινό και το αποδεικνύουν έμπρακτα με κάθε τρόπο, όταν τους δοθεί η ευκαιρία παρά το γεγονός πως κάποιοι τους πολεμούν έντονα! Αυτή την φορά ξεκίνησαν μια νέα συνεργασία με την Cosmote που αποφέρει "κέρδος" στους πελάτες τους!

Cosmote και Σκλαβενίτης ενώνουν τις δυνάμεις τους

Έκπτωση 8% στην τελική τιμή ραφιού σε επώνυμα προϊόντα στα super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» προσφέρει, σε όλους τους συνδρομητές COSMOTE, η νέα συνεργασία του COSMOTE DEALS for YOU με τη μεγαλύτερη αλυσίδα super market της χώρας. Αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE, μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, έχουν δυνατότητα απόκτησης προϊόντων από κατηγορίες ειδών τροφίμων και πρώτης ανάγκης σε προνομιακές τιμές.

Σκλαβενίτης cosmote συνεργασία

Αναφέροντας τον κωδικό COSMOTE DEALS for YOU στο ταμείο, οι συνδρομητές COSMOTE λαμβάνουν αυτόματα έκπτωση στο σύνολο των προϊόντων που έχουν επιλέξει και συμμετέχουν στην προσφορά. Τα προϊόντα που συμμετέχουν στην προσφορά ανανεώνονται σε μηνιαία βάση και οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για αυτά, στις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP. Οι συνδρομητές μπορούν να εξαργυρώσουν έως δύο κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU κάθε ημέρα ανά σύνδεση, σε όλο το δίκτυο της «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», το οποίο διαθέτει πάνω από 400 καταστήματα πανελλαδικά.

Σχετικά με την αλυσίδα super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» είναι μία αμιγώς ελληνική Επιχείρηση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης και διαρκών αγαθών.

Διαθέτει πάνω από 400 Καταστήματα και 6 Κέντρα Διανομής στην Ελλάδα και εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 340.000 Πελάτες καθημερινά. Παράλληλα, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες του κλάδου και απασχολεί πάνω από 28.000 Εργαζομένους, ενώ συνεργάζεται με περισσότερους από 3.000 Προμηθευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με πάνω από μισό αιώνα επιτυχημένης παρουσίας, η Επιχείρηση παραμένει πιστή στις Αρχές και τις Αξίες της, επιδιώκοντας πάντα να διαθέτει προϊόντα άριστης ποιότητας σε τιμές “τόσο φθηνά όσο πουθενά”, να προσφέρει ευγενική και γρήγορη εξυπηρέτηση και να συμβάλλει στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πένθος στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Σε μεγάλο κίνδυνο η ιστορική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Τι συμβαίνει

Share