Γλυκά Νερά: Ο τραπεζικός λογαριασμός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λέει την αλήθεια τις παρανομίες του!

Φως στο... τούνελ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Ο τραπεζικός λογαριασμός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λέει την αλήθεια τις παρανομίες του!

Κι ενώ ο Μπάμπης συνεχίζει να διαδίδει φήμες που τον βολεύουν στην φυλακή, η άρση του τραπεζικού απορρήτου του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά αναμένεται να δώσει νέα πνοή στις έρευνες και απαντήσεις γύρω από τα κενά στο παζλ της δολοφονίας, καθώς θα φανούν τυχόν περίεργες οικονομικές δοσοληψίες, ένα σενάριο που είχε ακουστεί από τις πρώτες ημέρες δολοφονίας της Καρολάιν.

Οι γονείς της άτυχης 20χρονης, Σούζαν Ντέλα Κουέστα και Ντέιβιντ Κράουτς, προσπαθούν να ρίξουν φως μαζί με τους δικηγόρους τους στις φήμες που υπήρχαν για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με κάποια γυναίκα. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό συζυγοκτόνος θα βρεθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, αναμένεται ο ανακριτής να έχει στα χέρια του τα τραπεζικά στοιχεία στις 15 Ιουλίου. Πρόκειται για όλες τις κινήσεις των χρημάτων σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμού που είχε ο συζυγοκτόνος στο όνομά του, κάτι που επιθυμεί και η οικογένεια της Καρολάιν. Η οικογένεια δεν πείθεται ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν αυτό που επικαλείται ο δολοφόνος.

"Σπάει" την σιωπή της η 40χρονη για την σχέση της με τον πιλότο

Οι πληροφορίες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν επιβεβαιώθηκαν, καθώς το MEGA αποκάλυψε τη σχέση του συζυγοκτόνου με μια 40χρονη γυναίκα, η οποία προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του. Δεν έχει διευκρινιστεί αν η σχέση τους ήταν απλά επαγγελματική, φιλική ή και ερωτική.

Η 40χρονη απάντησε, μέσω του νομικού της εκπρόσωπου, ο οποίος δήλωσε πως η γνωριμία της με τον 32χρονο δεν έχει ουδεμία σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά.