Πένθος για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή - Έφυγε από την ζωή ο Τάσος Νεράντζης

Ήταν και ιδρυτικό μέλος της ΝΔ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή - Έφυγε από την ζωή ο Τάσος Νεράντζης

Λίγο μετά τον χαμό της Ραφαέλας Καρά ακόμα μια θλιβερή είδηση έγινε γνωστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Νεραντζής πέθανε από ανακοπή καρδιάς σήμερα το πρωί. Είχε γεννηθεί στη Νίκαια του Πειραιά και είχε σπουδάσει νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υπήρξε πρωταθλητής εφήβων Ελλάδας στην επιτραπέζια αντισφαίριση το 1958, με τον ΧΑΝ Νίκαιας.

Ποιος ήταν ο Τάσος Νεραντζής

Ήταν ιδρυτικό μέλος της Νέας Δημοκρατίας και εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής στην περιφέρεια Β΄ Πειραιώς με το ίδιο κόμμα στις βουλευτικές εκλογές του 1974. Επανεκλέχτηκε το Νοέμβριο του 1989, και το 1993. Από τότε επανεκλεγόταν συνεχώς έως και τις εκλογές του Ιουνίου 2012.

Τάσος Νεράντζης

Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας και αντιπρόεδρος της Βουλής καθώς και μέλος στην επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την εξεταστική επιτροπή για την Siemens. Μέχρι το 2014 ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Στην κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή διετέλεσε υφυπουργός μεταφορών και επικοινωνίας (10 Μαρτίου 2004 – 15 Φεβρουαρίου 2006) καθώς και υφυπουργός ανάπτυξης (15 Φεβρουαρίου 2006 – 19 Σεπτεμβρίου 2007).

Κώστας Καραμανλής: Αδυνατισμένος και με μάσκα στη Βουλή

Μία πολύ ξεχωριστή εμφάνιση έκανε λίγο καιρό πριν ο Κώστας Καραμανλής στη Βουλή, ο οποίος, προκειμένου να ακολουθήσει τους κανόνες που έχουν επιβληθεί και να προστατεύσει τόσο τους γύρω του όσο και τον εαυτό του, επέλεξε να φορέσει τη μάσκα του. Αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν σε κάθε περίπτωση το πόσο αδυνατισμένος ήταν.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να εμφανίζεται με μάσκα στο δρόμο, στα μαγαζιά, στα ταξί μέχρι και στην Ολομέλεια της Βουλής. Ένας από αυτούς ήταν και ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θέλησε σήμερα να εμφανιστεί έτσι στην ψηφοφορία που έγινε σήμερα για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του είχε γίνει ορατή και στα γενέθλια της αγαπημένης του συζύγου, Νατάσας Παζαΐτη.

Ο πρώην πρωθυπουργός εισήλθε στην Ολομέλεια φορώντας μάσκα και κατευθύνθηκε προς τα έδρανα, πριν αποκαλύψει το νέο του look.

Στην όψη του, έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, που έμεινε κυριολεκτικά έκπληκτος.

Δείτε τον κι εσείς και θα πάθετε την πλάκα σας!

Κώστας Καραμανλής μάσκα